CBS GAVÀ

El CB Viladecans campió de l’Estatal Juvenil de Softbol

El CB Viladecans campió de l’Estatal Juvenil de Softbol

L’equip del CB Viladecans, venç al Projecte de Gavà per 5 a 2 desprès d’una final catalana de bon nivell softbolístic.

El CB Viladecans Campió Juvenil

El CB Viladecans Campió Juvenil

La novena dirigida per Miriam Alcázar va ser la sorpresa de la competició, l’equip més jove del torneig va ser capaç de trencar amb tots els pronòstics. A la fase de classificació es va desfer amb claretat del OBB Vasc per 6 a 11 i desprès va rebre la derrota contra el Projecte Softball per 2 a 9, l’últim escoll per passar de grup va ser el Rentoks Vasc a qui va vèncer per 15 a 5. Així doncs passaba contra pronòstic a la semifinal, allà l’esperaba el Dridma, un equip format amb 8 jugadores participants a la Lliga Nacional, però un partit apoteósic amb un resultat de 3 a 2 va donar pas a una final catalana, gràcies a que el Projecte va fer els deures i va arribar sense haver perdut cap partit i sense deixar que els equips tinguessin cap alterntiva en els marcadors del quatre partits. El primer va ser amb el Rentoks Vasc per 18 a 3, el segon el del Viladecans per 9 a 2, el tecer amb OBB 4 a 12 i finalment el creuament de semifinals guanyant al Atletico Vasc per 8 a 1, l’equip gavanenc també va arribar just d’efectives i sense cap jugadora d’últim any.

L’altre equip català participant el CS Viladecans va acabar en 6a posició guanyant un únic partit contra el Navegantes de Almería.

La final catalana davant de més de 300 persones va ser un bon exemple del nivell que es viu a Catalunya i de l’entusiasme entre famílies i clubs que fan que aquests esport continui endavant.

A nivell individual, Roser Jonás del Projecte va ser la Millor Llançadora del torneig, Sara Etxeberria del OBB Vasc va ser la Millor Batejadora i Laia García del CB Viladecans va ser proclamada MVP del torneig.

Veure vídeo Televisió GavàTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?