CBS GAVÀ

El CB Viladecans guanya el Ct. de Catalunya Sub-16 de Softbol

El CB Viladecans es va proclamar el passat dimecres 7 de Juliol campió del onzè Campionat de Catalunya Sub-16 Softbol, desprès de guanyat els dos primers partits del play-off al CB Barcelona.

El dimarts 6, a les 18:30 h, al camp municipal Carlos Pérez de Rozas es va disputar el primer partit del play-off, on l’equip viladecanenc arribava desprès de vèncer al CBS Sant Boi, i les barcelonines al vèncer al Gavà-Projecte.

En aquest primer partit, la novena dirigida per Cepero va derrotar contundentment al CB Barcelona amb un resultat de 13 a 5, en un partit on les viladecanenques mostraven la seva autoritat, i el seu bon joc mostrat durant tot l’any.

El segon partit, no es va disputar, ja que el CB Barcelona no es va presentar al partit de dimecres 7 de Juliol a les 18:30 hores, i així el CB Viladecans va aconseguir la segona i definitiva victòria del play-off.

Així el CB Viladecans aconsegueix el segon Campionat de Catalunya de l’any 2021, desprès d’haver guanyat el Sènior DH de Softbol Femení, i ara per 3r any consecutiu el Sub-16 Softbol.

Moltes felicitats!!

 Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?