CBS GAVÀ

El CB Viladecans guanya la Copa Catalunya Softbol Sènior

El CB Viladecans guanya la Copa Catalunya Softbol Sènior

El passat diumenge 15 de novembre es van disputar de les dues semifinals i la final de la Copa Catalunya de la categoria Sènior Softbol, a Can Torelló.

En la primera semifinal, que va tenir lloc a les 10:00, entre el CBS Sant Boi, com a 1r classificat de la fase regular i el CBS Barcino, 4t classificat. Va ser un partit que es va decidir desde la primera entrada on l’equip santboià va aconseguir 8 carreres i es va distanciar en el marcador. El resultat final d’ aquesta primera semifinal va ser d’ 11 a 1 a favor del CBS Sant Boi.

En l’ altre semifinal, on s’ enfrontaven el Projecte S. Gavanenc i el CB Viladecans, va acabar amb el resultat de 4 a 10, a favor de l’ equip viladecanenc, que com a 3r classificat de la fase regular, va donar la sorpresa classificant-se per la final. Va ser un partit que va començar liderant el Projecte S. Gavanenc, però a la 4a entrada El CB Viladecans va aconseguir 3 carreres on va capgirar el partit i així mantenir durant la resta del partit la diferència de carreres.

Tot seguit de la 2a semifinal començava la gran final entre el CBS Sant Boi i el CB Viladecans, on es va viure un disputat partit, que fins l’ últim moment es va poder decantar cap ambdues bandes. Les joves jugadores del CB Viladecans van jugar un gran partit, on amb alguna desafortunada jugada de l’ equip santboià van aprofitar per anotar les carreres del partit. El resultat final va ser 4 a 3 a favor del CB Viladecans, destacar la gran feina de la jove llançadora de l’ equip viladecanenc, Ivette Espin, que va llançar 5 entrades amb nomes unca carrera neta.

Volem agraïr a la UFEC la subvenció de les medalles per a aquesta categoria.

Moltes felicitats!

12243485_416003688589779_8136891056163404628_n

Premi entregat pel president de la FCBS, Jordi Vallès i pel vocal, Antonio BurgosTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?