CBS GAVÀ

El CB Viladecans revalida títol i es proclama Campió de Catalunya Sub-18

El CB Viladecans revalida títol i es proclama Campió de Catalunya Sub-18

L’equip viladecanenc d’Edgar Hernández i Jordi Pérez, s’endú el 65è títol de Campió de Catalunya Sub-18, desprès de vèncer al Play Off final al CB Barcelona per 3 a 19 en el partit de dimarts disputat al municipal de Montjuic i per 9 a 2 en el segon i definitiu disputat a l’olímpic.

Fotografía: Brigido Sánchez

Fotografía: Brigido Sánchez

El resultat del primer partit es va produïr gràcies a dos grans entrades ofensives dels del baix llobregat, a la segona entrada  va iniciar-se amb avantatge clar desprès de 6 carreres a la segona entrada els errors i les bases per boles per part dels locals van condemnar-los i ja arribats a la setena entrada amb un marcador de 8 a 3 els viladecanencs no van tenir compassió i van anotar fins a 11 carreres més, que servirien per tancar el partit per “knockout”. La victòria la montícle va ser per Cardenas amb 10 strikeouts amb la col·laboració del tancador Baena, la derrota va ser per López amb 1.1 permetent 6 carreres. Destacar l’actuació a la ofensiva, d’Omar Hernández amb 3 hits i 6 RBI, Frank Hernández també amb 3 hits i 2 RBI i Adrià Foz amb 2 hits i 3 RBI.

Boxscore del partit Viladecans 19-3 Barcelona

El segon i definitiu disputat a Viladecans, va ser molt més igualat, tot i que els locals van anar per davant en el marcador en tot mome nt. Yohan Castillo va estar 6 entrades al montícle per anotar-se la victoria amb una gran actuació, el va seguir Maldonado amb el partit salvat. La derrota va anar a parar a mans de Faula. La ofensiva va tornar a estar liderada per Omar Hernández i Adrià Foz cadascú amb 2 hits importants.

Boxscore del partit Barcelona 2-9 Viladecans 

Amb aquesta victoria Viladecans revalida el títol Sub-18/Juvenil i ara es prepara per aquesta setmana repetir Playoff en categoria Sub-16, davant també d’un més que treballat CB Barcelona.

 

Aquest any com a novetat el trofeu va recordar els campions de les 64 edicions anteriors.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?