CBS GAVÀ

El CB Viladecans s’alça campió d’Espanya Sub-15 Beisbol

Per segon cop en les últimes 6 edicions, el Club Beisbol Viladecans s’ha proclamat campió d’Espanya de la categoria Sub-15, torneig que es va disputar a les ciutats de Viladecans i Sant Boi entre els dies 23 i 25 de juny. En aquesta ocasió han participat un total de 8 equips, entre els que hi podíem trobar tres equips catalans: el campió, el CB Viladecans; el quart classificat, el CBS Sant Boi; i el setè, el CB Barcelona

La primera jornada de competició va començar amb una victoria pel CB Viladecans i derrotes pel CBS Sant Boi, i CB Barcelona però la segona jornada va fer que el Viladecans guanyes un partit i perdes un, el Sant Boi guanyes tots dos, i el CB Barcelona perdes els dos partits. Això va fer que dissabte Sant Boi i Viladecans es veissin les cares en semifinals, i Barcelona lluites per la 7ª i 8ª posición.

Ja als encreuaments finals, el CBS Sant Boi, primer del grup B, va enfrontar-se al segon del grup A, el CB Viladecans, on el combinat viladecanenc va guanyar per 6 a 0. En la segona semifinal, els Marlins de Tenerife, primers classificats del grup B es van enfrontar als Astros de València, segon del Grup B, el combinat canarí va aconseguir passar a la final després de guanyar el seu partit.

Per altra banda, el CB Barcelona consegui la victoria davant els Jabatos de Huesca, i així mantener tres places de Catalunya al Ct. d’Espanya Sub15 de 2023.

Arribaven a la final els Marlins de Tenerife i el CB Viladecans, que a la fase de grups havia vençut el partit el combinat canarí. Però en aquest cas en la final el CB Viladecans, dirigit per Jrodi Pérez i Adrià Alcaide, va acosneguir la victoria per 6 a 5. Dylan niño va ser nomenat millor jugador del torneig, destacant 5 innings llançats a la final.

Així, una vegada més, un equip català es proclama campió d’Espanya Sub-15, sent així 9 títols dels últims 10 per clubs catalans. Demostrant que el nivell de Catalunya segueix sent ben alt.

 Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?