CBS GAVÀ

El CB Viladecans s’endú el trofeu de la categoria Sub-16

El CB Viladecans s’endú el trofeu de la categoria Sub-16

Tot just una setmana més tard de la victòria en la categoria Sub-18, el CB Viladecans s’ha proclamat campió de Catalunya també en la categoria Sub-16. Després de firmar una temporada regular amb només una derrota (empatats amb el CB Barcelona Vermell), el Viladecans ha quedat com a primer classificat en una lliga amb 6 participants: CB Viladecans, CB Barcelona Vermell, CBS Sant Boi, CB Barcelona Blau, CBS Hèrcules i CBS Gavà.

Un cop acabada la temporada regular, el Viladecans va classificar-se directament al play-off com a primer de la taula de resultats, a l’espera del guanyador dels encreuaments finals entre els altres equips per disputar-se el títol. En els encreuaments, que fan enfrontar al 2n contra el 5è i el 3r contra el 4t, el CB Barcelona Vermell i el CBS Sant Boi van resultar victoriosos. Finalment, en la lluita per l’accés al play-off, els barcelonins van imposar-se als santboians per 5 carreres a 0, guanyant-se, així, el pas a la final.

Malgrat haver guanyat els encreuaments, el CB Barcelona Vermell no va poder fer res contra el CB Viladecans, que li va guanyar els 2 primers partits del play-off al millor de 3. Tot i que els enfrontaments van estar molt anivellats, fins i tot va necessitar-se un extrainning per determinar el guanyador del primer partit, el Viladecans va ser superior i va endur-se la victòria en la categoria Sub-16, guanyant al Barcelona 2 a 5 en el primer partit i 8 a 3 en el segon.

Amb aquest títol, el CB Viladecans ja en suma 2 en les seves categories inferiors, el de Sub-18 i el de Sub-16 en tan sols 2 setmanes, cosa que deixa entreveure la bona feina feta pel conjunt del Baix Llobregat pel que fa a la seva cantera.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?