CBS GAVÀ

El CBS Barcino s’alça amb el 87è Campionat de Catalunya Sènior 1ª Divisió

El CBS Barcino s’alça amb el 87è Campionat de Catalunya Sènior 1ª Divisió

El CBS Barcino, dirigit per Santiago España, venç en el dos primers partit de playoff del Campionat de Catalunya Sènior 1ª Divisió Beisbol, per així fer-se amb el 87è Campionat de Catalunya.

Dissabte, a les 16:00 hores, tenia lloc el primer partit del playoff de la categoria reina de beisbol, al camp municipal de Beisbol Carlos Pérez de Rozas, ja que l’equip del CBS Barcino arribava al playoff desprès de vèncer als encreuaments a l’equip del CB Viladecans Old Stars i al CBS Sant Boi. En aquest primer partit, la novena del Barcino va derrotar per 5 a 3 en un partit molt igualat , on el llançador Daniel Fernández, del conjunt del Barcino va aconseguir la victoria llançant el partit complet.

El segon partit del playoff, va tenir lloc a continuació del primer partit de dissabte al camp municipal de Barcelona “Carlos Pérez de Rozas”, on l’equip local, en aquest cas el CB Barcelona lluitaria per arribar al 3r partit d’aquest playoff. Però, en un partit amb un gran encert de l’ofensiva del CBS Barcino, amb un total de 12 hits, van ser definitius per aconseguir 13 carreres. L’equip dl Barcino, va aconseguir avançar-se al marcador al 2n inning amb 5 carreres, i el seu llançador Carlos Taveras, va ser l’encarregat de llançar fins l’out número 27 de la 9ª entrada, per així alçar-se amb el títol.

Finalment, l’equip del CBS Barcino ha aconseguit el seu primer títol de la categoria Sènior 1ª Divisió.

Així, el CBS BArcino i el CB Barcelona seran els participants a la Fase Final Sènior 1ª Divisió, a València.

 

Felicitats a tots els participants, i al campió!

 

 

Resultats, classificació i estadístiques 

 

67107485_2366366083581670_8706909216012500992_nTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?