CBS GAVÀ

El CBS Barcino s’alça campió de la Liga Nacional Sènior 1ª Divisió de Beisbol

El CBS Barcino s’alça campió de la Liga Nacional Sènior 1ª Divisió de Beisbol

El club barceloní, del CBS Barcino, ha finalitzat en 1ª posició, desprès de batre per 8 a 3 als Tiburones de Málaga en la final.

L’equip dirigit per S. España, arrencava la fase de grups amb una victòria davant els Druides, i Una derrota davant dels Tiburones de Málaga; i així aconseguia classificar com a 2n de grup a disputar la semifinal.

En l’altre grup es trobava el CB Barcelona, que aconseguía les 3 victòries en el seu grup davant de La Isla, Trasnos i Benamejí, i així arribava a semifinals davant del CBS Barcino.

En el partit de semifinals, es va viure un gran duel barceloní, on el CBS Barcino va derrotar per 2 a 0 al CB Barcelona, i així classificar per la final i la lluita pel títol.

Diumenge 3 d’Octubre, tenia lloc la final a les 12:00 hores, on Tiburones de Málaga i Barcino, lluitarien pel títol i per la possibilitat de disputar la Liga Nacional de DH en 2022. En aquesta final vam veure una gran aceratda ofensiva dels barcelonins, liderats per J. Villegas, que va ser el llançador del partit complet.

Amb aquesta victòria el CBS Barcino aconsegueix el seu primer títol nacional, i les opcions de disputar Divisió d’Honor al 2022.

Per altra banda, el CBS Barcelona va finalitzar en 3ª posició al vèncer a La Isla, en la final de consolació.

Destacar tres jugadors catalans que van rebre premis individuals, ells van ser, Naoyuki Haginoya premiat com a millor defensor, del CB Barcelona, i Daniel Fernández i Jonathan Villegas, premiats com a millor llançador i millor jugador, tots dos del CBS Barcino.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?