CBS GAVÀ

El CBS Gavà Campió de Catalunya Sènior 1ªDivisió

El CBS Gavà Campió de Catalunya Sènior 1ªDivisió

El títol es va aconseguir després de tres intensos partits de play off davant el CBS Sant Boi

El Club Beisbol i Softbol Gavà s’ha proclamat aquest passat cap de setmana campió de Primera Divisió de la Lliga de Catalunya 2014 en categoria sènior. El títol s’ha aconseguit després de guanyar dos partits d’una sèrie de tres play off davant el CBS Sant Boi, una sèrie que disputen sempre els dos millors equips de la fase regular de la lliga. Javier Sevilla, l’entrenador de l’equip, ha mostrat la seva satisfacció per aquest títol que reflecteix “el treball no d’un any sinó de molts anys amb els nois de l’equip, així que és un premi que es mereixien”, i ha destacat que a més aquest triomf arriba “jugant a un nivell molt excel·lent i competitiu davant d’equips superiors a nosaltres sobre el paper”.

Aquest títol arriba després d’una temporada molt regular en la que els gavanencs han aconseguit guanyar 10 partits i n’han perdut només dos. En total s’han tancat 133 carreres amb 111 hits, mentre que els equips rivals han aconseguit anotar contra el Gavà només 47 carreres. Sevilla, en aquest sentit, no amaga que aquestes fites s’han aconseguit “en un club modest on la nostra feina sempre s’ha basat en treballar molt fort i amb molta intensitat per poder estar al nivell d’altres clubs amb més història i amb un nivell econòmic amb el qual nosaltres no podem competir”.

La Primera Divisió de la Lliga de Catalunya vindria a ser l’equivalent a la Segona Divisió de futbol i per sobre només hi ha una categoria, la Divisió d’Honor. Els jugadors de la categoria sènior tenen edats compreses entre els 16 i els 30 anys.

Crònica Diari El Bruguers

20140722-172701-62821690.jpgTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?