CBS GAVÀ

El CBS Sant Boi campió de la Copa de la Reina

El CBS Sant Boi campió de la Copa de la Reina

El CBS Sant Boi s’ha proclamat por 4t any consecutiu, Campiones de la Copa de la Reina desprès de vèncer a l’Atlético San Sebastián al seu camp, desprès de perdre la passada setmana el playoff de la Lliga Nacional de Softbol de Divisió d’Honor contra l’equip de Sant Sebastià.

Les noies de Xavier Civit s’han imposat a la final per un resultat de 4 a 0, on a les 4 primeres entrades ja s’havien avançat al marcador per 4 carreres a 0.

El primer partit envers Fénix de Valencia van vèncer per 10-2 amb un gran partit de la llançadora Raquel Fernández. Amb aquest partit guanyat les santboianes van passar a jugar contra l’Atlético San Sebastián, on les guanyadores del partit passaven directament a la final, però el CBS Sant Boi, va perdre per 2-0.

El partit de la repesca per la final, enfrontava a les santboianes de nou al Fénix de Valencia, després de vèncer a OBB d’Orio, va ser un partit dur per les noies del CBS Sant Boi on a la 6a entrada amb un 5-2 en contra, van aconseguir capgirar-lo i posar el 5-6 fins al final del partit i aconseguir el pas a la Gran Final.

A continuació del partit de repesca començava la gran final, on un gran inici ofensiu de les santboianes amb 4 carreres van avançar-se al marcador i així dominar el partit. Gran partit de la receptora Jessica Iborra amb dos triples i un hit i 2 carreres impulsades, destacar també la llançadora Beatriz Parejo que va aconseguir acaba el partit amb cap carrera en contra, 4 hits i aconseguint 8 strikeouts, i va ser elegida MVP de la Copa de la Reina.

Felicitats!

13729172_1169923919731350_7175853645798845463_nTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?