CBS GAVÀ

El CBS Sant Boi campió de la Federations Cup Qualifier, desprès de vencer al Southampton britànic

El CBS Sant Boi campió de la Federations Cup Qualifier, desprès de vencer al Southampton britànic

Desprès de tres anys de que cap espanyol participes en competicions europees de clubs, el CBS Sant Boi va vèncer al Southampton Mustang 6-1 a la final de la Federations Cup Qualifier disputada la setmana passada a la pròpia seu del club a Sant Boi. Amb la victòria, Sant Boi va guanyar un lloc per al beisbol espanyol i una plaça per a la Real Federación Española de Béisbol y Sófbol a la Federations Cup del proper any.

Del partit final cal destacar, Alex Flores que va aconseguir posar als santboians per davant a la tercera entrada, arribant a anotar carrera per un llançament descontrolat. Southampton Mustangs, que havia perdut el partit preliminar entre els dos equips 5-25 el dijous anterior, va empatar el joc gràcies a un doble productor de Maikel Azcuy al cinquè inning. En canvi, els amfitrions del torneig van recuperar l’avantatge a la meitat inferior de la mateixa entrada amb un hit productor del Daniel Martínez.

Daniel Martínez amb un doble y Edison Valerio amb un homerun de dues carreres ampliant així la diferència a quatre carreres a la setena entrada. A la setena gràcies a un error dels britànics, els santboians van aconseguir fer la sisena carrera

Zael Honora va ser el llançador del partit per part del Sant Boi. Només va permetre quatre hits, una carrera i nou bases per boles i va aconseguir 15 strikeouts en las 9 entrades llançades amb un total de 173 llançaments en el joc complet.

A més, tres jugadors del CBS Sant Boi, van ser guardonats individualment per l’organització:

-Miguel Catalán com millor batejador

-Eric Izquierdo com millor llançador

-Edison Valerio com millor jugador

Des de la FCBS volem felicitar al CBS Sant Boi, per aquest títol europeu aconseguit. Felicitats campions!

13532945_1150813214975754_3275361579903614198_nTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?