CBS GAVÀ

El CBS Sant Boi, campió de la Federations Cup Qualifier per 2n any consecutiu

El CBS Sant Boi, campió de la Federations Cup Qualifier per 2n any consecutiu

El Club de Beisbol i Softbol Sant Boi ho ha tornat a fer. Setmanes després de guanyar la Supercup Sub-10 a la República Txeca i un any després de la seva última participació a l’Europa Federations Cup Qualifier, el CBS Sant Boi es proclama campió d’aquest torneig per 2a vegada en tan sols 2 anys. Com a campió de la Copa del Rei de l’any 2016, l’equip de Candelario Díaz tenia dret a participar en el campionat Europeu, concretament a la quarta divisió del torneig, que tenia lloc a Estocolm, Suècia.

Malgrat que encara estan lluitant pel títol de la Lliga Nacional d’enguany, els jugadors i tècnics van desplaçar-se a la capital sueca i van disputar un total de 4 partits entre el 12 i el 17 de Juny. Enguany, la competició incloïa 5 equips d’arreu d’Europa: els Kaunas County BC (Lituània); els London Mets (Gran Bretanya); els Stockholm Monarchs (Suècia); i els UKS Deby Osielsko (Polònia). Després de la primera ronda de partits, el CBS Sant Boi va mostrar una gran superioritat a la resta d’equips, als que es va imposar en joc i en nivell, cosa que quedava reflectida al marcador.

Finalment, després de resultar invictes al llarg del torneig, el representant català va plantar-se a la final del campionat, partit al qual es va enfrontar als lituans del Kaunas County BC. Malgrat la superioritat dels catalans al llarg del torneig, els rivals no els ho van posar fàcil, ja que fins a la 7a entrada el resultat era de 2 carreres a 1 a favor dels santboians. Finalment, amb 2 carreres a la mateixa entrada, el CBS Sant Boi va proclamar-se campió de l’Europa Federations Cup Qualifier 2017 amb un resultat final de 4 a 1. Dani Martínez va ser nomenat l’MVP del Torneig i Rubén Fente el millor batejador.

Amb aquesta victòria d’enguany, l’any pròxim Espanya disposarà de dues places a la 3a divisió del torneig, que són reservades per al guanyador de la Copa del Rei d’enguany (els Astros de València) i per al guanyador de la Lliga Nacional, que encara dura. Per segon any consecutiu, el CBS Sant Boi demostra a Europa que el seu nivell, i en general el nivell català, és molt alt.

Moltes felicitats campions!!Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?