CBS GAVÀ

El CBS Sant Boi, campió del Ct. d’Espanya de Softbol Sub-16

El CBS Sant Boi, campió del Ct. d’Espanya de Softbol Sub-16

Les noies del CBS Sant Boi han aconseguit per tercera vegada en aquests últims cinc anys proclamar-se campiones d’Espanya de la categoria Sub-16. Enguany, el Campionat d’Espanya s’ha disputat a les ciutats catalanes de Sant Boi i Hospitalet durant el primer cap de setmana d’Octubre. A part de les campiones, un total de 3 equips catalans més han lluitat pel títol de campiones: les amfitriones de l’Hèrcules d’Hospitalet, el CB Viladecans i les Santboianes, també del CBS Sant Boi.

Repartits en dos grups, els equips van disputar primerament una fase de grups que portaria a les millors a les fases finals. Dins del grup A, on hi havia el CBS Sant Boi i l’Hèrcules d’Hospitalet, el domini català va ser total. Amb uns registres de 4 victòries i cap derrota per les jugadores de Sant Boi i de 3 victòries i 1 derrota per les d’Hospitalet, van deixar clar que eren candidates a la final. Per la seva banda, al grup B on estaven el CB Viladecans i les Santboianes, la competència va ser més dura. Els equips catalans es van veure superats per un CBS Cambre i un Dridma A Rivas que venien amb molta força. Amb una victòria i dues derrotes pel CB Viladecans i 3 derrotes per les Santboianes, ambdós van veure’s fora de la fase final, on van passar els millors dels dos grups.

Ja a les semifinals, el CBS Sant Boi es va mostrar superior a les representants de Galicia, a les que van superar per 6 carreres a 0, assegurant-se així una plaça a la final. A l’altra semifinal, l’Hèrcules es va veure clarament superat per les Dridma A de Rivas, que no van reduir la intensitat i va derrotar a les amfitriones per 15 carreres a 0. Amb aquests resultats, la final va quedar com un duel entre les jugadores de Sant Boi i les representants de Madrid. Malgrat la força que van mostrar les Dridma A a les semifinals, el CBS Sant Boi va poder derrotar-les a la final, aconseguint així el títol de campiones d’Espanya per tercera vegada en 5 anys. Per darrere de les amfitriones i el Dridma, les jugadores del CBS Cambre van superar a les jugadores d’Hospitalet en la lluita per l’última plaça del podi. Finalment, tancant la classificació, van quedar les Dridma B de Rivas, el CB Viladecans, les Santboianes, el CBS Miralbueno i el CBS Rivas.

Així, per tercera vegada en l’última mitja dècada, el CBS Sant Boi s’ha proclamat campió d’Espanya en la categoria de Sub-16, acumulant un altre títol més a la seva vitrina i deixant constància que el softbol català està a un gran nivell.

Les jugadores santboianes Andrea Izquierdo i Paula Flores van ser nombrades millor llançadora i millor jugador del torneig respectivament.

Moltes felicitats!!

Enllaç de la web de resultat i estadístiques:

http://www.rfebs.es/estadisticas/2017/s_sub16/res.phpTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?