CBS GAVÀ

El CBS Sant Boi s’endú a casa la copa de la categoria Sub-18

El CBS Sant Boi s’endú a casa la copa de la categoria Sub-18

El primer títol de la Copa Catalunya d’enguany se l’endú el CBS Sant Boi, concretament, gràcies a la categoria de Sub-18, que aquest cap de setmana va imposar-se al CB Barcelona per proclamar-se campió.

Després d’una lligueta amb només 3 equips, el Sant Boi, el Barcelona i el Viladecans, que, a més, ha estat molt igualada, l’equip de Candelario Díaz va aconseguir imposar-se a la final i portar el trofeu cap a la seva vitrina. L’equip del CBS Sant Boi va començar la competició amb bon peu, imposant-se al finalista, però el CB Viladecans també va buscar lluitar pel títol, i no va posar les coses fàcils a l’equip campió, ja que va ser l’únic dels 2 competidors que va aconseguir batre’l. Finalment, amb un registre de 3 victòries i tan sols una derrota, el CBS Sant Boi va aconseguir el pas directe a la final, on restava saber qui l’acompanyaria. En la lluita per la plaça a la final, el CB Barcelona, que acumulava un registre parell de dues victòries i dues derrotes, va imposar-se al CB Viladecans, que només acumulava una victòria durant la Copa Catalunya, per 6 carreres a 4.

Amb aquest resultat, el CB Barcelona va passar a la final, on buscaria derrotar, per primera vegada en la Copa d’enguany, al CBS Sant Boi. El partit decisiu es va jugar el diumenge 5 de novembre al camp del local. Jugant a casa, l’equip de Candelario Díaz no va afluixar i va mantenir-se per sobre en el marcador des de la segona entrada, encara que en alguns moments fos per la mínima. Finalment, en la setena entrada, amb una barreja de la bona ofensiva del CBS Sant Boi i la inestabilitat dels llançadors del CB Barcelona, l’equip local va tancar el partit anotant 6 carreres i acabant el partit per diferència de 10 a la setena i, així, proclamant-se campions de la Copa Catalunya de 2017, desbancant així al CB Viladecans com a campió, que enguany ha finalitzat en la tercera posició.

El CBS Sant Boi, amb aquesta victòria, obre el saló de la fama dels campions de la Copa Catalunya del 2017, essent el primer en aparèixer a aquest. Al llarg de les setmanes vinents, el nombre d’equips campions anirà augmentant fins saber, en totalitat, quins han estat els millors equips durant aquesta Copa Catalunya.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?