CBS GAVÀ

El CS Viladecans aconsegueix el doblet nacional

El CS Viladecans aconsegueix el doblet nacional

Foto T.Fernandez

Foto T.Fernandez

L’equip viladecanenc segueix amb l’hegemonia dels últims tres anys i alça la Copa de la lliga i de la de la Reina. Les noies dirigides aquest any per Elisa Aguilar tanquen la temporada de forma immillorable i reafirmen la seva solidesa al capdavant del softbol nacional.

La copa de la reina disputada aquest cap de setmana a terres basques ha estat un bon final de temporada. La proesa ha estat lluitada, donada la igualtat entre tots els equips participants, sobretot les locals de l’OBB que sempre s’han mantingut com a dignes finalistes tant de lliga com de copa. En l’apartat de premis individuals les catalanes van ser també les protagonistes, Sara Gomez com a millor batejadora, Kelly Lovato com a millor llançadora i Jessica Iborra MVP.

Les catalanes han tingut a l’americana Kelly Lovato com a artífex de la temporada, com a llançadora ha estat la millor en tots els apartats defensius amb números increíbles i mostrant estar un pas per davant de totes. A la ofensiva un any més, les més regulars han estat Jessica Iborra líder la de lliga en bateig i Maria Teresa Sanjuan tercera en el rànquing de la lliga.

Des d’aquest escrit volem aprofitar per felicitar a l’equip i el club per la fita aconseguida.



Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?