CBS GAVÀ

El CS Viladecans campió de la Lliga Nacional Softbol 2012

El CS Viladecans campió de la Lliga Nacional Softbol 2012

CS Viladecans Campió de Lliga Nacional 2012

CS Viladecans Campió de Lliga Nacional 2012

Les noies viladecanenques revaliden títol i sumen la lliga número 13 (10 com a Club Beisbol i 3 com a Cñub Softbol). L’equip perdedor va ser l’OBB d’Euskadi que per segon any consecutiu no pot doblegar a les catalanes.

Viatge a Euskadi: Una victòria (3-4) i una derrota (1-0)

El passat cap de setmana les noies dirigides per Elisa Aguilar van desplaçar-se cap a terres vasques on va saltar la sorpresa amb la primera derrota en el partit de la llançadora americana Lovato que tot i fer una gran actuació amb 11 strikout i nomès permetre una carrera va veure com l’equip a la ofensiva no responía davant la bona tasca de la llançadora vasca Barandiaran. Semblava que el cap de setmana es podia complicar però en el segon la llançadora Fernández des de la goma i la ofensiva catalana que va despertar amb 10 hits van ser suficients per vèncer per 4 a 3. La tornada amb un balanç de 1 i 1 deixava el playoffs obert i per decidir al Municipal de Viladecans.

Partit 1: Box Score

Partit 2: Box Score

… a Catalunya es decideix el triomf: 2 victòries i la Lliga es queda a Viladecans (1-0 i 9 a 2)

El tercer partit, va ser una còpia del primer viscut a terres vasques amb les llançadores com a protagonistes, poca ofensiva per part d’ambdues novenes i Lovato que s’enduia la victòria, gràcies a l’encert una vegada més de Sanjuan que en el moment just a la sisena entrada amb Gutiérrez a base va impulsar la única carrera que servia per deixar la sèrie del playoffs 2 a 1 a favor de les catalanes. Barandiaran va ser la llançadora que va perdre el partit tot i repetir una gran actuació i a més va haver d’actuar també en el quart i últim.

Partit 3: Box Score

El definitiu partit va ser més senzill, mitja hora més tard de la patida segona victòria, les viladecanenques van sortir a per la lliga i ja a la primera i segona entrada van anotar 4 i 3 carreres respectivament. La llançadora Fernández va ser la responsable de mantenir la ofensiva vasca i anotar-se la segona victòria del playoffs, permetent dues carreres i anotant-se 6 strikeouts. Les vasques van patir un correctiu massa aviat i Blanes, la llançadora obridora no va aguantar el vendaval de les catalanes. La bateria va ser decisiva amb un total de 8 batejadores que van aconseguir fer mínim un hit, destacar a Sanjuan amb 2 hits i tres carreres anotades i les impulsadores Iborra, Allué i Peña amb 2 RBI cadascuna.

Partit 4: Box Score

Amb aquest títol, l’equip català continua amb l’hegemonia marcada des de fa anys. Des d’aquest escrit la FCBS vol felicitar a l’equip per la tasca protagonitzada i desitjar sort de cara a la Copa de la Reina que es disputarà els propers 14 i 15 de juliol a Euskadi.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?