CBS GAVÀ

El III Catalunya Summer Camp, un èxit

El III Catalunya Summer Camp, un èxit

Per tercer any, la Federació Catalana de Beisbol i Softbol ha organitzat un campament de beisbol per als més joves, vinculats o no, en el món del beisbol. El campus, que estava enfocat a jugadors nascuts entre el 2003 i el 2008, no requeria formació específica en beisbol, ja que s’hi podia inscriure tothom qui volgués. A part de formació en beisbol, durant la setmana que durava el campus, els nens i nenes també van gaudir de sortides culturals, activitats relacionades amb les Olimpíades de Barcelona 1992, que enguany compleixen 25 anys, hores de piscina i moltes altres activitats.

Al llarg de dues setmanes es van realitzar dos campus, un des del dia 26 al 30 de Juny i l’altre del 3 al 7 de Juliol. En aquestes dues setmanes van arribar a passar 30 nens i nenes que van poder gaudir dels coneixements dels millors jugadors i entrenadors de Catalunya mentre també combinaven l’esport amb jocs. Cada dia durant la setmana que durava el campus als participants se’ls donava esmorzar i dinar, sempre controlats pels monitors de la Federació Catalana al voltant de l’anella olímpica de Montjuïc, on també van poder gaudir de la possibilitat de passar un matí a les instal·lacions de l’Open Camp, el parc temàtic dels esports.

Aquests campus són una gran oportunitat per tots aquells jugadors que ja estan dins del món del beisbol i volen millorar mentre s’ho passen bé amb els companys, com també és una bona oportunitat per ficar-se dins del món del beisbol, aprenent dels millors. Aquesta edició del Catalunya Summer Camp, com totes les dels anys anteriors, ha estat un èxit pel que fa a la participació, amb 30 nens i nenes que han pogut gaudir del beisbol i dels millors entrenadors mentre estaven amb amics i gaudien de l’estiu.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?