CBS GAVÀ

El moment més emotiu

El moment més emotiu

La gala de la Federació Catalana de Beisbol i Softbol va ser tot un èxit amb desenes d’instants emotius emmarcats dins d’un context de celebració pels èxits obtinguts pels clubs catalans i les seleccions al llarg de l’any 2016.

Dins de la immensitat de moments inoblidables que va viure el beisbol i el softbol català en aquesta gala, el moment que va marcar tota la cerimònia va ser la commemoració dels 25 anys de les olimpíades de Barcelona ’92, les primeres on el beisbol va ser esport olímpic. Com a amfitriona, la selecció espanyola va tenir una gran presència d’esportistes catalans, als quals se’ls va homenatjar. En concret, parlem dels exjugadors olímpics Félix Cano, Xavier Civit, Enrique Cortés, Javier Díez, Juan Manuel Salmerón, Gabriel Valarezo i Xavier Camps (pòstum) i dels tècnics, Jorge Alcáuzar i Lorenzo García.

En el moment de l’entrega del guardó, la sala va esclatar en aplaudiments i ovacions, fent que tots els assistents es posessin dempeus per reconèixer als primers beisbolistes catalans en representar al seu país en unes olimpíades. En aquest lapse les emocions i els sentiments van fer-se presents en forma de llàgrimes en els ulls d’algun dels homenatjats que tornava els aplaudiments al públic. Amb tota la sala aplaudint dempeus, van projectar-se imatges i vídeos de les actuacions dels catalans durant les olimpíades, fent que els assistents aplaudissin encara més als esportistes.

Aquest instant no només va marcar la gala d’enguany, sinó que ha estat el moment més emotiu que ha viscut la FCBS i el beisbol i softbol català en els últims anys. Un autèntic reconeixement als exjugadors que van marcar un abans i un després en el beisbol espanyol, olímpic i català. Els mateixos jugadors que, actualment, encara segueixen ensenyant a les generacions de beisbolistes que esperen, algun dia, poder igualar la fita que aquests jugadors van assolir.

16114784_1850365265181757_6293403444530204196_nTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?