CBS GAVÀ

El Projecte seguirà sent equip de Divisió d’Honor un any més

El Projecte seguirà sent equip de Divisió d’Honor un any més

La Lliga Nacional de Divisió d’Honor de Softbol del 2019 seguirà tenint tres equips catalans en competició. Això serà gràcies a les dues victòries del Projecte de Softbol Gavanenc en els partits de play off de promoció, que el va enfrontar al CBS Miralbueno. L’equip de Saragossa, que buscava seguir les passes dels seus companys de la modalitat de beisbol, no van ser capaces de vèncer a les de Gavà, malgrat que els dos partits van ser molt ajustats i amb resultats molt semblants. Enguany, el Projecte s’ha trobat en una situació compromesa, que els portava a perdre la categoria, ja que han acabat la fase regular de la Lliga Nacional en l’última posició, després de només haver guanyat dos partits en la primera fase, i d’haver quedat últim del grup 3, que l’enfrontava al CBS Cambre i a l’Antorcha de València. Tot i això, malgrat el mal any, l’any que ve el Projecte tindrà l’oportunitat de millorar els registres a la mateixa categoria després d’un gran play off de promoció, on ha demostrat que mereix seguir on és.

El primer partit de la sèrie de dos, que es van disputar a Can Torelló, va començar amb Laia García al monticle per part de les locals i amb Constanza Busso per part de les visitants. El partit va estar molt ajustat en la part ofensiva, on només un hit va separar als dos equips, però la diferència va residir sobretot en l’aspecte defensiu. Els quatre errors que van cometre les de Saragossa va condemnar-les a no poder aconseguir la victòria, que se la va endur el Projecte per un resultat final de 5 carreres a 2, marcat per un gran partit de Laia García al monticle.

Amb el primer resultat a favor, el Projecte només estava a una victòria d’aconseguir l’objectiu de mantenir-se a la millor categoria nacional. El segon partit, jugat diumenge, va iniciar-se amb Aina Moncho al monticle per part del Projecte i, per segona vegada, amb Constanza Busso per part del Miralbueno. La tònica dominant va ser la mateixa que en l’enfrontament del dissabte. En la part ofensiva, 3 hits van separar els dos equips, mentre que en la defensiva, les visitants van cometre 2 errors més. Aquestes diferències, sumades al bon joc de les jugadores de Gavà, va decantar la balança una vegada més cap a la banda del Projecte, que es va alçar amb la segona victòria per un marcador de 4 a 2.

Amb aquests resultats, la Lliga Nacional de Divisió d’Honor de Softbol seguirà tenint tres equips catalans, més que cap altra regió en tot el país. Malgrat un mal any pel qual respecta a resultats, finalment el Projecte ha aconseguit imposar-se i demostrar que és un equip que està preparat per competir al més alt nivell un any més.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?