CBS GAVÀ

El Sant Boi guanya el títol en la categoria Sènior de Softbol

El Sant Boi guanya el títol en la categoria Sènior de Softbol

El softbol del CBS Sant Boi ja acumula un nou trofeu en la categoria de Softbol, aquesta vegada, el de la categoria de Sènior, on ha dominat amb mà de ferro durant tota la competició. Juntament amb el CB Viladecans i el Projecte Gavanenc, les jugadores de Sant Boi conformaven els equips participants en aquesta modalitat.

Ja des de l’inici de competició el CBS Sant Boi va mostrar la seva força, guanyant al Projecte en la primera jornada per 9 carreres a 6 i al Viladecans a la segona per 10 carreres a 0. Amb aquestes dues victòries es van posicionar a la primera posició de la lliga, lloc que no van deixar anar en cap moment. Per darrere seu, el CB Viladecans i el Projecte lluitaven per la segona i tercera posició en la fase regular, que els donaria l’avantatge de jugar a casa en els encreuaments finals. Exceptuant a l’equip de Sant Boi, que no va conèixer la derrota en cap moment de la Copa Catalunya, el Viladecans i el Projecte Gavanenc es van repartir les victòries en els seus encreuaments, ja que ambdós equips van acumular 1 victòria i 3 derrotes, de les quals dos van ser contra l’equip líder.

Amb aquesta igualtat en la taula, els dos equips van arribar a la lluita per passar a la final, on els esperava el CBS Sant Boi, que va classificar-se directe amb 4 victòries. En el partit de la semifinal, que es va jugar a Sant Boi el diumenge 12 de Novembre, les jugadores del Projecte van sortir com a locals. Malgrat això, el Viladecans va començar fort, anotant 3 carreres en la primera entrada, i aconseguint, així, un avantatge al marcador que ja arribaria fins al final del partit. El resultat final del partit va ser d’1 carrera a 7, a favor del club de Viladecans. Seguidament, després de la semifinal, ja es va disputar la final, amb el CBS Sant Boi com a local. El partit va començar amb molta força, amb 2 carreres anotades pel conjunt visitant i, per contra, amb 4 carreres pel Sant Boi. Aquest avantatge aconseguit per l’equip local va mantenir-se fins al final de l’enfrontament, que va acabar amb un resultat al marcador de 14 carreres a 5.

Amb aquest final, el CBS Sant Boi es va proclamar, per segon any consecutiu, campió de la Copa Catalunya de la categoria Sènior sense perdre ni tan sols un partit. Sumat al títol que va aconseguir l’equip de les Santboianes en la categoria Sub-16 de softbol i a l’aconseguit per l’equip Sub-18 de beisbol la setmana passada, el CBS Sant Boi ja acumula tres títols aquesta Copa i s’acosta molt al registre assolit l’any anterior, on van aconseguir un total de 4 títols, tres d’ells en la modalitat de softbol.

Resultats, classificació i estadístiques Copa Catalunya 2017:

http://www.fcbs.cat/campionat/2017/s_dh_copa/res.phpTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?