CBS GAVÀ

El Sant Boi softbol compleix a Europa

El Sant Boi softbol compleix a Europa

El Club de Beisbol i Softbol Sant Boi ha complert amb la seva participació a una de les dues màximes competicions del continent. El Women’s European Cup Winners Cup concentra als millors equips d’Europa, només els que hagin guanyat alguna de les competicions del seu país. En concret, l’equip comandat per Xavier Civit defensava la seva plaça com a guanyador de la Copa de la Reina de l’any passat.

Enguany, el CBS Sant Boi s’enfrontava a una lliga formada per 12 equips d’arreu d’Europa, separats en dos grups diferents. L’equip català inicialment va partir del grup A, va defensar-se i va aconseguir quedar les quartes, amb 2 victòries i 3 derrotes, per darrere de les representants de Malta, Holanda i Bèlgica. Un cop finalitzada la primera fase de grups, els 3 millors equips de cada un dels grups van encarar la fase final. Malgrat guanyar 2 partits i oferir un bon rendiment, el Sant Boi va quedar fora del grup C, el dels líders, i va passar a lluitar per la 7a posició al grup D.

Després de jugar 5 partits, l’equip català va aconseguir 4 victòries i tan sols una derrota. Malgrat això, la sort no va estar de la banda de l’equip del Baix Llobregat, ja que es va veure dins d’un triple empat juntament amb les representants d’Alemanya i de Dinamarca, que també tenien el rècord de 4 victòries i una derrota. Un cop comprovada la diferència de carreres, el Sant Boi va finalitzar en novena posició, un resultat amb el regust amarg de boca, ja que per la diferència de carreres no van poder firmar una setena posició, la millor que permetia el grup D.

Malgrat això, l’equip ha competit al millor i més alt nivell que hi ha al continent Europeu.

Enllaç ESF: Resultats, Classificacions i EstadístiquesTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?