CBS GAVÀ

El Sant Boi vencedor de la Lliga Cadet 2012

El Sant Boi vencedor de la Lliga Cadet 2012

El passat cap de setmana l’equip cadet del Sant Boi va derrotar al Barcelona i obté el títol de Lliga 2012 sense perdre cap partit.

Els santboians dirigits per Juan Alberto Martínez van aconseguir el campionat guanyant per marcadors de 15 a 8 i 9 a 15.

En el primer partit, jugat al Perez de Rozas no va tenir un bon control per part de cap dels dos equips, tot i que els santboians van tirar de veterania amb Bermejo, Izquierdo i Flores per des del montícle nomès permetre 3 hits, dos d’ells dobles de Puigferrer. La ofensiva dels visitants va tenir 3 noms, el primer Domínguez que va aconseguir 4 hits, el segon Izquierdo que amb 2 triples va impulsar 4 carreres i el tercer V.Martínez que amb dos senzills va impulsar 2 carreres més.

Vídeo de Rumiko
1ª Part

2ª Part

3ª Part

En el segon i definitiu, jugat al Municipal de Sant Boi semblava que els barcelonins serien capaços de provocar un tercer partit ja que a la 4ª entrada el resultat era de 9 a 5, però una gran ramuntada en les següents entrades no van permetre al Barcelona d’Aguado seguir sominat. Destacar una vegada més a Dominguez amb 3 hits, dos d’ells triples i un doble a més d’impulsar 3 carreres, a Rodríguez que va tancar el partit des de la goma i va batejar 2 hits i va impulsar 2 carreres i a Porcuna que va ser l’obridor al montícle i va batejar 2 hits i impulsar 3 carreres.

El jugador més valuós del Playoffs va ser Álex Domínguez, amb un total de 7 hits i cap error en defensa.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?