CBS GAVÀ

EL SECRETARI GENERAL DE L’ESPORT REP LES SELECCIONS CATALANES LITTLE I BIG LEAGUE DE BEISBOL I SOFTBOL ABANS DE DISPUTAR COMPETICIONS EUROPEES

EL SECRETARI GENERAL DE L’ESPORT REP LES SELECCIONS CATALANES LITTLE I BIG LEAGUE DE BEISBOL I SOFTBOL ABANS DE DISPUTAR COMPETICIONS EUROPEES

26NP_Recepcio_Sr.Ivan_Tibau El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, ha rebut aquesta tarda, al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet, de Barcelona, les seleccions catalanes Little League Beisbol i Big League Softbol, guanyadores dels Campionats d’Espanya de les diferents categories i que en pocs dies jugaran els campionats europeus Little League Europe-Africa i Big League Europe-Africa, respectivament.
Les primeres a competir seran les noies, que viatjaran a Caronno Pertusella (Itàlia) del 13 al 18 de juliol per disputar el torneig Big League de softbol com a campiones d’Espanya en el classificatori d’Espanya celebrat a Viladecans, on van acabar invictes després de derrotar València, Galícia i Euskadi, i novament Galícia en la final. En el cas de guanyar la competició a Itàlia, l’equip obtindria la classificació per disputar les World Series a l’estat de Delaware (Estats Units) del 2 al 9 d’agost.
En paral•lel, del 14 al 23 de juliol els joves components de la selecció catalana Little League viatjaran per segon any consecutiu a Kutno (Polònia) per jugar l’Europeu de la categoria. L’equip va guanyar amb autoritat, a Villalbilla i Madrid, el Campionat d’Espanya derrotant Navarra, Madrid i València, i altre cop Madrid en el partit final. Si quedessin campions, obtindrien la classificació per disputar les World Series a Williamsport, estat de Pennsylvania (Estats Units), del 20 al 30 d’agost.
En la recepció, hi han estat presents Jordi Vallès, president de la Federació Catalana de Beisbol i Softbol, així com els 30 joves jugadors i jugadores integrants de les dues seleccions, familiars i el cos tècnic.
Ivan Tibau els ha felicitat per “l’èxit que ja heu assolit guanyant els campionats d’Espanya” i els ha animat a “aprofitar aquesta oportunitat de competir representant Catalunya, cosa que pocs esportistes poden fer, i tenint en l’horitzó la final mundial”, a la vegada que ha elogiat el treball i el compromís de la Federació Catalana amb la competició. Per la seva banda, Jordi Vallès ha afirmat que els dos conjunts afronten “amb il•lusió” la participació europea per “aconseguir arribar lluny i jugar vestits amb els colors de Catalunya” .

Foto: Jordi EstruchTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?