CBS GAVÀ

El softbol a Catalunya arrenca motors

El softbol a Catalunya arrenca motors

Després d’una gran campanya el passat 2016, el softbol català torna a la feina. La pretemporada dels equips catalans comença amb força, amb partits del Campionat de Catalunya de Softbol de DH, on el CBS Sant Boi ha quedat campió. També ha hagut la 2a Sant Boi Winter Cup on s’han enfrontat els conjunts de les categories més joves.

Per començar la temporada, el Projecte Softbol Gavanenc organitzarà un torneig internacional, la VI Gavà Cup, que tindrà lloc del 3 al 5 de Març. Aquesta enfrontarà a 7 equips d’arreu del món, d’entre els quals hi ha: la selecció absoluta del Perú, el Fènix de València, l’All-Star de Catalunya, el Projecte Gavanenc, el Dridma de Madrid, els Thunders d’Itàlia i la Ligue Rhone Alpes de França. Aquest torneig internacional serà una bona oportunitat per les jugadores catalanes d’enfrontar-se a equips de molt alt nivell i competir contra grans jugadores.

A més d’aquest torneig, també s’estan disputant a Catalunya sèries d’amistosos entre tots els clubs catalans de softbol per foguejar a les jugadores de cara l’inici de les competicions que venen, tant la Lliga Nacional com del Campionat de Catalunya. També es realitzaran activitats a nivell de selecció, com partits de la Selecció Absoluta o entrenaments de les categories inferiors.

Amb totes aquestes activitats i tornejos que s’han organitzat des dels clubs catalans i des de la Federació, el softbol a Catalunya s’activa i es prepara per a repetir o, fins i tot, millorar els èxits que van aconseguir l’any passat.

Calendari VI Gavà Cup 2017

vi-gava-cupTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?