CBS GAVÀ

El trofeu de la categoria Sub-16 de softbol es queda a Sant Boi

El trofeu de la categoria Sub-16 de softbol es queda a Sant Boi

Després d’una lliga catalana totalment dominada pels dos equips presentats pel CBS Sant Boi en la categoria Sub-16 de softbol, el campionat se l’endú el combinat CBS Sant Boi, que va batre al CBS Santboianes al tercer partit del Play Off. En una lliga amb tan sols 4 participants, el CBS Sant Boi, el CBS Santboianes, el CB Viladecans i el CBS Hèrcules, el títol se’l van disputar les jugadores del club de Sant Boi, que no van donar opció a les seves rivals.

Ja durant la lliga es va deixar entreveure quina seria la final que decidiria el campionat. Per la seva banda, el Sant Boi només va encaixar una derrota, mentre que les Santboianes dues. La diferència amb els altres equips era evident, ja que el Viladecans, en tercera posició, acumulava set derrotes i l’Hospitalet, tancant la classificació, vuit. Malgrat el domini mostrat per les jugadores del Sant Boi, en els encreuaments finals, el CBS Hèrcules va mostrar-se fort davant les Santboianes, a les que els va costar passar a la final, superant les jugadores d’Hospitalet per 11 a 12 carreres.

La final va quedar definida i assegurava un títol per al club de Sant Boi. Les jugadores del CBS Sant Boi van partir com a visitants en el primer partit de la sèrie, però això no els va impedir endur-se el primer partit per un ajustat 6 a 5. En el segon partit del Play Off es va repetir la victòria per les visitants, però aquesta vegada amb protagonistes diferents. Les Santboianes van aconseguir forçar el tercer partit guanyant a les jugadores locals per 4 a 3 carreres. Finalment, ja en l’enfrontament decisiu de la sèrie, el CBS Sant Boi van aconseguir vèncer a les seves companyes de club per 3 a 4 carreres i van endur-se, així, el títol de la Lliga Catalana de categoria Sub-16 de Softbol.

Boxscore Playoff Final:

http://www.fcbs.cat/campionat/2017/s_sub16/stats/21.htm

http://www.fcbs.cat/campionat/2017/s_sub16/stats/22.htm

http://www.fcbs.cat/campionat/2017/s_sub16/stats/23.htmTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?