CBS GAVÀ

Els àrbitres Michael Ulloa i Cuathemoc Suárez per competicions europees

Els àrbitres Michael Ulloa i Cuathemoc Suárez per competicions europees

Els àrbitres catalans Michael Ulloa i Cuathemoc Suárez, amb llicencia federativa a la FCBS, van participar el passat mes de Juny a dues competicions europees.

Per un costat, Michael Ulloa va participar, del passat 2 al 7 de Juny a Paris, al European Cup ’15, el campionat d’Europa per clubs, on participen els millors clubs d’Europa de beisbol, on es va proclamar el equip italià, Fortitudo de Bologna, com a campió, després de guanyar-li la final al Amsterdam Pirates, holandes, per un ajustat 2-1.

Va ser un dels 8 àrbitres que van participar en aquesta competició, en aquest cas l’únic espanyol, i va ser un dels tres àrbitres de la final.

També cal destacar l’experiència d’en Michael a competicions tant nacionals com internacionals, ja que actualment es àrbitre de Divisió d’Honor de beisbol i ha participat a la Copa de SM el Rei en aquest 2015. En altres anys ha participat a diferents competicions europees, com ara al European Cup ‘13, i destacar que al mateix 2013 va participar al World Baseball Classic Qualifier.

Michael_3_premsa

Per l’altre banda, l’altre àrbitre català, Cuathemoc Suárez, va participar a Atenes, al Qualifier European Cup ’15, del passat 15 al 20 de Juny. On l’equip austríac, Vienna Metrostars, va guanyar la final per un contundent 13-3 al equip Blagoevgrad, de Bulgaria.

Destacar que al seu cas, també ser l’ únic espanyol en participar en aquesta competició i ser un dels 3 àrbitres de la final.

Cal destacar també que en Cuathemoc té molta experiència en competicions nacionals i europees, àrbitre actual de Divisió d’Honor i també de la passada Copa de SM el Rei en aquest 2015. Gairebé cada any participa en una competició de nivell europeu, ens els últims anys ha participat al European Cup ’13 i al European Cup ’12.

cuti4_premsa_buenaTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?