CBS GAVÀ

El Campionat de Catalunya de Beisbol un mes després

El Campionat de Catalunya de Beisbol un mes després

Aquesta setmana es compleix un mes exacte des de l’inici de les competicions de la Lliga Catalana en totes les categories i modalitats. Amb pràcticament quatre jornades consumades, passarem a fer un resum i a analitzar cada una de les categories, per veure’n el progrés un mes més tard del començament de les competicions. Passem ara a parlar de les diferents categories dins de la modalitat de beisbol, que sumen un total de sis. Comencem per la categoria més gran, sènior de 1ª Divisió:

 

Sènior 1ª Divisió

Malgrat ser la categoria més gran dins de la modalitat de beisbol, la lliga de primera divisió va ser de les últimes en començar. L’Opening Day de la categoria es va cantar l’11 de Març, i des d’aleshores s’haurien d’haver disputat quatre jornades, tot i que la tercera jornada es va veure afectada per problemes del clima i es va ajornar. Aquesta edició comptarà amb sis equips, un més que l’any passat. Els participants són: l’Hèrcules d’Hospitalet, el CBS Gavà, el CBS Barcino, el BC Manresa Drac’s, el CB Viladecans Old Stars, el CB Barcelona Vermell i el CB Barcelona Blau. Amb un total de 9 partits disputats, la classificació es presenta ajustada.

Al capdavant de la classificació, defensant el títol de campió, trobem l’Hèrcules, amb un registre impol·lut de tres victòries. Per darrere seu, el persegueix el CB Viladecans, amb dos partits guanyats i un de perdut. Ja a la quarta posició trobem un empat entre el CBS Gavà i el CBS Barcino, amb una victòria i una derrota cadascú, ja que acumulen un partit menys que la resta de competidors a causa del calendari. Finalment, en les tres últimes posicions trobem al BC Manresa Drac’s, empatat amb el CB Barcelona Vermell, amb un partit guanyat per dos de perduts i, finalment, el CB Barcelona Blau, amb dos perduts a falta d’un partit que li queda.

 

Sub-21 Beisbol

Una de les categories que més d’hora va començar va ser la Sub-21 de beisbol, que va cantar play ball el dia 3 de Març. Amb només quatre equips inscrits, l’Hèrcules d’Hospitalet, el CB Barcelona, el CB Viladecans i el CBS Sant Boi, la categoria ja acumula quatre jornades, de les que només s’han pogut disputar tres.

El líder actual de la classificació és el CBS Sant Boi, que ha guanyat els tres partits que ha disputat. Darrere seu, i a només una derrota, trobem el CB Viladecans, que acumula dos guanyats per un perdut. Ja a la tercera posició trobem el CB Barcelona, amb una victòria i dues derrotes i, tancant la classificació, l’Hèrcules, amb tres derrotes.

 

Sub-16 Beisbol

Com en el cas del Sub-21, una de les categories que més d’hora va començar va ser la Sub-16, que també va disputar la primera jornada el dia 3 de Març. Enguany, la categoria compta amb el mateix nombre de participants que la temporada passada, però hi ha una nova incorporació, el BC Manresa Drac’s, que competirà contra el CB Viladecans, el CBS Sant Boi, l’Hèrcules, el CBS Gavà i el CB Barcelona. A hores d’ara s’han disputat un total de 10 partits, ja que els enfrontaments entre el Barcelona i els Drac’s i entre l’Hèrcules i el Viladecans es van haver d’anul·lar degut a la pluja.

Al capdavant de la classificació hi trobem al CB Barcelona, que acumula tres victòries, amb un partit pendent, seguit del CBS Sant Boi, amb una derrota més que el líder, i el CB Viladecans, amb dos partits guanyats i un de perdut, i també amb un partit menys. A la part baixa de la classificació ja hi trobem l’Hèrcules, amb una victòria i dues derrotes, amb un partit pendent, el CBS Gavà, amb una derrota més que l’Hèrcules, i el BC Manresa Drac’s, que encara no ha conegut la victòria.

 

Sub-14 Beisbol

Li arriba el torn a la categoria amb més participació de la Lliga Catalana, amb un total de 8 equips: el BC Manresa Drac’s, el CB Viladecans Groc, el CB Viladecans Negre, l’Hèrcules d’Hospitalet, el CB Barcelona, el CBS Sant Boi, el CBS Santboians i el CBS Gavà, pràcticament els mateixos equips que en la temporada anterior, canviant un dels equips del CB Viladecans per un del CB Barcelona l’any passat. Fins ara s’han disputat tres jornades, però queden pendents tres partits cancel·lats per problemes de pluja.

Actualment, al davant de la classificació trobem al CB Barcelona i al CB Viladecans Groc, que no han conegut la derrota, malgrat tenir un partit pendent ambdós. Darrere seu trobem el CBS Sant Boi, l’Hèrcules i el CB Viladecans Negre, tots ells amb un partit guanyat, un de perdut i un de pendent. Ja tancant la classificació trobem al CBS Santboians i al CBS Gavà, amb una victòria i dues derrotes, sent els únics equips que estan al dia pel que fa a partits, i al CBS Drac’s, que acumula dues derrotes.

 

Sub-12 Beisbol

Passem a la segona categoria més jove de la modalitat de beisbol, on participen un total de sis equips, un menys que la temporada passada. Malgrat això, els equips participants són els mateixos que en la campanya anterior: el CB Barcelona, el CBS Sant Boi Pitus, el CBS Sant Boi Ramonets, el CBS Gavà, el CB Viladecans i l’Hèrcules d’Hospitalet. Com ha passat a la majoria de categories, tots els equips menys els dos representants del CBS Sant Boi tenen partits pendents, cancel·lats per la pluja.

A hores d’ara, la classificació és encapçalada pels vigents campions, el CBS Sant Boi Ramonets, que acumulen tres partits guanyats. Darrere seu, amb un partit pendent, el CBS Gavà tampoc ha conegut la derrota encara. En la tercera posició trobem el CB Barcelona, amb una victòria i una derrota, seguit pel CBS Sant Boi Pitus, que acumula un partit guanyat i dos de perduts. Ja tancant la classificació, el CB Viladecans i l’Hèrcules no han conegut la victòria encara.

 

Sub-10 Beisbol

Finalment, tanquem la modalitat de beisbol amb els més petits de les competicions catalanes. La categoria Sub-10 enguany compta amb un equip més que la temporada passada, sumant un total de sis conjunts. Concretament, els participants són el CB Viladecans, el CBS Gavà, el BC Manresa Drac’s, l’Hèrcules d’Hospitalet i dos equips del CBS Sant Boi, els Anacletos i els Patufets.

En aquesta edició ja s’han disputat un total de set partits, i els equips que més han destacat han estat el CBS Viladecans i el BC Manresa Drac’s, que han guanyat els dos partits que han jugat. La gran majoria dels partits de la Lliga Catalana de la categoria Sub-10 han resultat ser partits molt ajustats, fins i tot portant un empat entre els dos equips del CBS Sant Boi.

 

Sub-8 Beeball

Enla modalitat de beeball, amb els més petits i coneixent el món del beisbol. Dues jornades les disputades ja a Viladecans i Hospitalet amb participants del CB Viladecans, el CBS Gavà,  l’Hèrcules d’Hospitalet, el CBS Sant Boi i el CBS Barcino.

 

28424211_882956771865654_1350947377536242062_oTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?