CBS GAVÀ

Els Campionats de Catalunya 2022 arriben al seu equador

Els campionats de Catalunya han arribat a l’equador en la majoria de les categories.

Sènior 1ª Divisió Beisbol: La màxima categoria de beisbol, el Sènior 1ª Divisió  viu un intens campionat amb una lluita interessant per poder arribar als playoff final, el CBS Gavà es el líder amb 6 guanyats i 2 perduts, el segueixen de ben a prop, empatats a dues derrotes i 5 victòries el Manresa i Barcino i  els segueix el Hèrcules amb 5 i 3. Els dos primers classificats seran els representants del Grup Nordest a la fase final de la Lliga Nacional. El líder de bateig de la categoria es Francis Garcia del Manresa, amb 583 AVG i el llançador amb millor promig es el jugador del Manresa  Kerson Trinidad amb 1.71 ERA en 42 entrades.

Resultats, classificació i estadístiques: http://www.fcbs.cat/campionat/2022/b_divisio1/res.php

 

Sènior 2ª Divisió: El CB Barcelona suma partits i victòries en tots els disputats, ha guanyat els 7 partits disputats fins al moment, a tots els equips participants, el segueix d’aprop el Vila-seca Gladiators amb una derrota i està amb 6 victòries. CBS Wolves Tarragona Red es el tercer classificat i es preveu una bona lluita entre els tres equips.

Resultats i classificació: http://www.fcbs.cat/campionat/2022/b_divisio2/res.php

 

Open Softbol: El CBS Sant Boi Blue i el CB Viladecans segueixen un camí intractable i compten ja amb 7 victòries i 1 derrota l’equip santboià i 6 victòries i 2 derrotes l’equip vialdecanenc. La tercera plaça estarà disputada entre el Barcelona, el Sant Boi White i el Cevest Wolves Tarragona, que  lluitaran en les properes jornades per aconseguir el dos llocs que permetran avançar als encreuament abans dels Playoff final. Julia Balada del Sant Boi White es la millor batejadora amb 750 AVG, pel que fa a les llançadores Andrea Villanueva del Sant Boi Blue amb 3.54 ERA en 20.1 entrades i un rècord de 3 guanyats i 0 perduts.

Resultats, classificació i estadístiques: http://www.fcbs.cat/campionat/2022/s_open/res.php

 

Sub-18 Beisbol: El Barcelona domina la categoria amb 8 victòries en 8 partits, el segueix el Sant Boi que en té 4 i 4. Els dos equips acompanyats del Viladecans seran els representants en el Campionat d’Espanya de la categoria. Mario Castell del Hèrcules es el líder de bateig amb 700 AVG i el líder en l’apartat dels llançadors es Jordi Moreno i Juan Salazar tots dos del Barcelona amb 1.27 ERA i 11.0 entrades llançades.

Resultats, classificació i estadístiques: http://www.fcbs.cat/campionat/2022/b_sub18/res.php

 

Sub-16 Softbol: El Viladecans es manté com a líder amb una derrota i 5 victòries, seguit d’aprop pel Sant Boi amb 4 victòries i 2 derrotes. La batejadora líder de la categoria es M. Valentina Figueredo del Viladecans amb 810 AVG i la llançadora,  del Sant Boi es Patricia Hernández amb 4.12 ERA en 16 entrades i un rècord de 3 partits guanyats i 1 derrota.

Resultats, classificació i estadístiques: http://www.fcbs.cat/campionat/2022/s_sub16/res.php

 

Sub-16 Beisbol: El Viladecans es l’equip fort i es manté sense conèixer la derrota i amb 7 victòries, el segueix el Barcelona amb 5 i 2. Luis González del Barcelona es el líder a la ofensiva amb 667 AVG, pel que fa a l’apartat de llançadors el líder es Climent Paz , del Viladecansm amb 0.82 ERA en 11 entrades i 3 partits guanyats, sense conèixer la derrota.

Resultats, classificació i estadístiques: http://www.fcbs.cat/campionat/2022/b_sub16/res.php

 

Sub-14 Beisbol: El Viladecans  amb 8 victòries i cap derrota es el líder de la categoria, el segueixen Barcelona i Hèrcules amb 5 i 2. El jugador del Viladecans Oriol Jimenez es el líder a la ofensiva amb 870 AVG, el llançador que encapçala la categoria es E. Manuel Mengana del Barcelona que en 8.1 entrades té una ERA de 0.00 amb 3 guanyats i 0 perduts.

Resultats, classificació i estadístiques: http://www.fcbs.cat/campionat/2022/b_sub14/res.php

 

Sub-12 Beisbol: El Barcelona Blau es el líder de la categoria amb 7 victòries i sense encara conèixer la derrota, mostrant-se intractable. Gavà, Viladecans i Hèrcules  tenen 2 perduts i 6 i 5 victòries respectivament, Sant Boi en té 2 i 5 i Manresa 1 i 6, tanca la classificació el Barcelona Vermell que encara no coneix la victòria.

Resultats i classificació: http://www.fcbs.cat/campionat/2022/b_sub12/res.php

 

Sub-10 Beisbol: El Viladecans es el líder de la categoria més petita amb 9 victòries i cap derrota, mostrant u ngran nivell de joc. Seguits per Hèrcules amb 7 guanyats i 2 perduts, Sant Boi en té 5 i 4, Barcelona 4 i 5 i Gavà 2 i 7, tanca la classificació el Barcino que encara no coneix la victòria.

Resultats i classificació: http://www.fcbs.cat/campionat/2022/b_sub10/res.php

 

Mini Beisbol: Jornada sense partits, on el passat dissabte es va celebrar una trobada escolar i minibeisbol amb un total de 9 equips participants. Segueix la competició pels més petits, on setmanalment juguen 3 partits.

 

Masters Softbol: El Vila-seca Gladiators lidera la categoria amb 13 guanyats i 3 perduts, el segueix el Gavà Águilas, Hèrcules White i Sant Boi Brewers amb 12 i 4, que serien els que hara mateix classificarien pels encreuaments. La lliga està molt apretada en la taula mitja amb set equips que tenen possibilitats de classificar a la zona alta. Garys Jimenez del Gavà Águilas es el batejador més destacat amb 556 AVG i el llançador del Gavà Tigres Cristiam B. Sandoval es el lider amb 2.85 ERA i 6 partits guanyats.

Resultats, classificació i estadístiques: http://www.fcbs.cat/campionat/2022/s_masters/res.php

 

Slowpitch: El Hèrcules es el líder de la categoria amb 6 partits guanyats, una derrota i un empat. El Barcelona es situa en segon lloc, amb 5 guanyats, dos derrotes i un empat. Seguits del Barcino i Sant Adrià amb 4 i 4.

Resultats i classificació: http://www.fcbs.cat/campionat/2022/s_slow/res.phpTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?