CBS GAVÀ

Els ‘Cerveceros’ s’alcen amb la Copa Catalunya de Softbol Masculí

Els ‘Cerveceros’ s’alcen amb la Copa Catalunya de Softbol Masculí

Diumenge es va disputar la gran final de la Lliga de Softbol Masculí, que enfrontava els ‘Cañoneros’ contra els ‘Cerveceros’. La final, que es jugava al “millor de 3”, va tenir pujades i baixades pels dos equips. Els partits es van desenvolupar de la següent manera.

El primer partit va ser moderadament fàcil per als Cañoneros, tot i que el partit va començar amb un marcador bastant apretat. No obstant, tancant la quarta entrada, els Cañoneros van aconseguir anotar 9 carreres a favor del seu equip, guanyant el partit per diferència de 10 i enduent-se així el primer partit de la sèrie final.

El segon encontre va ser un d’aquells partits que no s’obliden fàcilment. Ajustat fins al mateix final, els Cerveceros aconseguien remuntar les carreres que els Cañoneros els hi anotaven, aconseguint fins i tot 10 carreres en un mateix ‘inning’. Al final, una bona defensa dels Cerveceros aconsegueix guanyar el segon partit, empatant la final i forçant el tercer partit de la sèrie.

L’últim partit, lamentablement, no va tenir tanta emoció com els dos predecesors. Una gran actuació a la defensiva i a l’ofensiva dels Cerveceros (anotant 6 carreres en la primera entrada, i 13 en la segona) van deixar la final sentenciada. Així, els Cerveceros es proclamaren campions de la LLiga de Softbol Masculí.

Resultats:

Cañoneros 15 – 5 Cerveceros

Cerveceros 19 – 16 Cañoneros

Cerveceros 19 – 1 Cañoneros

cervecerosTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?