CBS GAVÀ

Els Drac’s de Manresa guanyen el seu primer trofeu d’Slowpitch

Els Drac’s de Manresa guanyen el seu primer trofeu d’Slowpitch

El BC Manresa Drac’s s’han proclamat campions del Campionat de Catalunya d’Slowpitch després de firmar una excel·lent temporada, on no han perdut cap partit dels 12 que han disputat. Enguany, la lliga d’Slowpitch ha comptat amb la participació de 5 equips catalans: els Drac’s, el CBS Barcino, el CB Barcelona, el CBS Gavà Swingfathers i l’Hèrcules l’H, els campions de l’edició del 2017. En aquesta edició, que és la tercera que es disputa a la lliga, ha sumat un total de 6 jornades, que han englobat un total de 30 partits.

Cada una de les jornades de la lliga estava formada per diversos partits en un mateix camp, on se solien disputar triangulars. Ja des dels primers partits, el BC Drac’s de Manresa van mostrar-se com un dels equips forts, en superar al CB Barcelona en un doble partit a la primera jornada i, sobretot, en vèncer a l’Hèrcules en els dos partits de la segona jornada. Aquesta va ser la tònica dominant al llarg de la lliga, on els Drac’s no cedien i seguien a molt bon nivell. No va ser fins a la quarta jornada que els Drac’s van cedir, però no precisament amb una derrota. En el segon partit de la quarta jornada, que els enfrontava contra el CB Barcelona, l’equip manresà no va poder batre al conjunt de la capital, deixant el partit en empat a 7. Aquesta va ser l’única taca a l’expedient dels Drac’s durant la lliga, que va acabar amb un rècord de 12 victòries i un empat.

Per darrere seu, i a quatre derrotes de diferència, hi podem trobar a l’Hèrcules, que ha sumat 8 partits guanyats i 4 de perduts. A la tercera posició, els Swingfathers de Gavà han tancat la temporada amb un registre equilibrat, amb 6 de cada. Ja tancant la classificació, el CB Barcelona ha sumat 3 victòries, 1 empat i 8 derrotes i el CBS Barcino 1 victòria i 11 derrotes. La lliga d’Slowpitch està estructurada de tal manera que no inclou fase final, proclamant campió a l’equip amb el millor registre durant tota la lliga, per la qual cosa, indiscutiblement, els Drac’s han estat proclamats campions de la tercera edició del Campionat de Catalunya d’Slowpitch per primera vegada en la seva història.

 

36763943_2116539881897626_7695853002338336768_nTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?