CBS GAVÀ

Els infantils donen la sorpresa i arriben a la gran final

Els infantils donen la sorpresa i arriben a la gran final

Despres de perdre un disputadissim partit contra la selecció madrilenya amb dos entrades extres i amb un resultat de 8 a 7 s’ha arribat a un triple empat entre aquests dos equips i Navarra pero gràcies al partit jugat ahir contra aquests ultims i la defensa mostrada durant tot el torneig els catalans passen a la gran final que es disputarà demà a partir de les 9:30 i que ens enfronta contra l’anfitriona.

Avui s’ha de destacar a tot l’equip pero especialment el treball de Laia Ibañez des de la goma qui ha blanquejat la bateria madrilenya en les 4 primeres entrades. Al bat Eloi Puigferrer, Roger Porcar, Sergio Gutierrez i John Cardenas, el de Vic ha tornat a mostrar el seu gran poder al bat.

Catalunya ha complert amb l’objectiu i cal dir que la sort ha estat de cara a l’equip, el bon nivell mostrat en tots els partits està essent un exemple de bon beisbol. Per demà la novena catalana pot tenir l’oportunitat si bé els canaris son els favorits gràcies a l’equip compacte que ha treballat Nestor Pérez.

20110924-192620.jpgTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?