CBS GAVÀ

Els Magos de Tenerife i Italia LeZie campions del European Masters Cup 2021

Els Magos de Tenerife van guanyar per segona vegada consecutiva el European Masters Cup de Softbol Masculí després del 2019, superant els Old Stars de Dinamarca per 18-1. A l’European Masters Cup de Softbol Femení, la vigent campiona Italia LeZie va conquerir la medalla d’or com a únic equip invicte.

El president de la ESF, Gabriel Waage, va agrair a Catalunya l’acollida de la darrera Copa d’Europa del 2021 i va dir: “Va ser un final fabulós d’aquesta temporada. Ens veiem el 2022”.

 

European Masters Cup Masculí

En el grup A, els Old Stars de Dinamarca van fer un camí perfecte amb quatre victòries en quatre partits. Just després va anar el francès Les Gaulois (3-1). En el grup B, els defensors del títol Magos de Tenerife van guanyar tots els partits (4-0), lluitant només contra el Tempo Praha (3-1). En la final del campionat, els Magos de Tenerife van dominar a Denmark Old Stars, 18-1, per guanyar per segona vegada el European Masters Cup de Softbol Masculina. L’equip danès va començar bé, anotant una carrera a la primera entrada, però l’espanyol va respondre amb 5 carreres al fons de la primera, 4 carreres a la segona i 9 a la tercera per tancar el joc per la regla de diferencia de carreres. Les Gaulois es van enfrontar al Tempo Praha al Joc de la medalla de Bronze. El txec van superar els francesos en un partit molt ajustat, on Tempo Praha va fer la carrera a la sisena entrada gràcies a un fly de sacrifici de Pitrak amb les bases plenes. El llançador txec Jonas Mach va llançar un partits sense hits amb 14 strikeouts per assegurar la victòria.

Tots els resultats de la Copa Màsters d’Europa de Softbol Masculí es poden consultar aquí.

 

 

European Masters Cup Femení

Les finals de la Copa d’Europa Màsters de Softbol Femení no es van poder jugar a causa de la pluja. El títol va ser per a Italia LeZie després d’un torneig perfecte, guanyant els quatre partits jugats. L’equip italià també va aconseguir el millor resultat a les estadístiques tant en bateig (AVG ,511) com en llançadores (ERA 1,75).

L’equip holandès Old Stars (4-1) va guanyar la medalla de plata, i la selecció d’Euskadi (3-2) va aconseguir la medalla de bronze.

Tots els resultats de la Copa Màsters d’Europa de Softbol Femení es poden consultar aquí.

 Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?