CBS GAVÀ

Els millors jugadors de cada categoria participen a l’All-Star

Els millors jugadors de cada categoria participen a l’All-Star

Les categories Sub-14 i Sub-16 van gaudir aquest cap de setmana del partit de les estrelles, un partit on els millors jugadors de cada equip es repartien en 2 conjunts i s’enfrontaven entre ells. Cadascuna de les dues categories va comptar amb els equips d’All Star Red i All Star Black, i van disputar els partits a la ciutat del beisbol i el softbol català d’enguany: Viladecans.

La categoria Sub-14 va iniciar el seu partit a les 9 i mitja del matí, amb l’equip Negre, amb Santi Cuesta al davant, com a local. L’elevat nivell dels jugadors va deixar-se veure des de l’inici, ja que el partit va estar molt igualat. Malgrat això, l’equip local va aconseguir imposar-se a l’equip de Juan Guerra per 11 carreres a 8. El millor jugador del partit va ser Samil Cuevas, jugador de l’Hèrcules d’Hospitalet, que va ser el llançador guanyador del partit i també va firmar una bona actuació al bat.

Respecte a la categoria Sub-16, va començar el seu enfrontament a les 10 en punt del matí. L’equip de Marc Juaneda, l’All Star Red, va sortir com a local, mentre que l’All Star Black de Jorge Pérez va fer-ho com a visitant. Com ja estava passant en la categoria inferior, la tònica dominant del partit va ser d’igualtat total, ja que cap dels dos equips va aconseguir desenganxar-se en el marcador. No va ser fins a la part baixa de l’última entrada quan l’equip Vermell va imposar-se al seu rival i va sentenciar el partit amb un resultat de 7 carreres a 6. Omar Hernández, receptor de l’equip All Star Red i jugador del CB Viladecans, va ser proclamat com a millor jugador del partit.

Aquests partits que reuneixen i enfronten als millors jugadors de cada equip mostren clarament que el nivell del beisbol a Catalunya és molt elevat i repartit entre els diferents clubs catalans. Tots els jugadors que han participat en aquests partits marquen la diferència tant en els seus equips com també en les seleccions catalanes, però en aquesta ocasió, els ha tocat lluitar contra els seus companys d’equip en el partit de les estrelles.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?