CBS GAVÀ

Espanya a la final, avui espera rival

Espanya a la final, avui espera rival

L’equip dirigit per Mazzotti arriba a la final i avui espera el seu rival. Demà a les 11.00 començarà aquest partit que s’espera que sigui contra l’altre equip que ha mostrat beisbol organitzat Suïssa, doncs el nivell d’Hungria, Irlanda i Finlandia ha estat prou decebedor malgrat les bones intencions dels seus tècnics i directius. Caldrà veure que fa Espanya demà al matí i fer realitat un fet, doncs l’equip d’Espanya ha de tornar a disputar un torneig de nivell beisbolístic molt més elevat.

Entre els catalans, destacar a Marc Carrillo, segon en promitg de bateig amb 500 avg, líder en hits amb 7, líder en dobles amb 3, líder en Carreres Impulsades (RBI) amb 7 i líder en total de bases aconseguides amb 10.

Jorge Balboa i Manu Olivera van tenir una aparició amb una entrada llançada cadasún sense problemes mantenint els batedors contraris sense hit.

Durant els partits de la tarda en els que ha participat Espanya, s’han produït varis actes de premiacions, entre els quals han destacat els llançaments d’honor de Xavier Amador de l’Insitutu Barcelona Esports de l’Ajuntament de Barcelona, del Cònsul de Suïssa i el de Pere Raventós, exjugador de beisbol del FC Barcelona vencedor de la lliga de l’any 1947. També van rebre els “Premios Nacionales 2010”, Mª Teresa Sanjuan jugadora del CS Viladecans com a millor jugadora de softbol, Francisco Despaigne del CBS Sant Boi com a millor manager de beisbol, Fernando Lance del CS Viladecans com a millor manager de softbol i el CBS Sant Boi com a millor club. També el FC Barcelona va rebre la Copa de campió de la Lliga Nacional 2011 i una placa del seu 80è aniversari.

Demà avanç de l’entrega de trofeus es procedirà a l’entrega de la insignia d’or de la RFEBS a Miquel Ortín i Antonio Espejo i entreran a formar part del Saló de la Fama:

Agustín Peris de Vargas (directivo)

Francisco Gómez Pérez-Piñán (directivo)

Lorenzo García Flores (jugador)

Noelia Omedes Llorens (jugadora)

María Isabel Marín Redondo (jugadora)

Veure notícies del blog de la Federació Espanyola.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?