CBS GAVÀ

Espanya de Softbol a un pas d’aconseguir passar de fase

Espanya de Softbol a un pas d’aconseguir passar de fase

L’equip dirigit per Emilio Mompel a un pas d’estar entre les 8 millors d’europa. Demà s’enfrontarà a l’equip d’Ucraina, qui encara no coneix la victòria i sembla que a priori sobre el paper l’equip espanyol aconseguirà el seu primer objectiu i si la sort està de cara podria veure’s les cares amb Austria, França o República Txeca aquest últim probablement un dels candidats a aconseguir podi en aquesta competició.

De moment l’equip ha aconseguit dues victòries, la primera no sense patiment, doncs es va arribar a la 10a entrada contra les belgues a priori un equip assequible però que va ramuntar fins a tres vegades el marcador per un resultat final de 13 a 12 a favor d’Espanya, el segon amb una victòria còmode contra les daneses per 13 a 2 i desprès rebent a l’actual camiona l’equip d’Holanda qui no va permtre cap sobresalt i es va desfer de les espanyoles per un contundent 10 a 0.

Destacar la catalana Tere Sanjuan del CS Viladecans, segona del campionat en Hits, també segona en Carreres Anotades i líder en Carreres Impulsades.

Notícia al Blog de la RFEBS

Partit Bèlgica – Espanya (13-12)

Partit Espanya – Dinamarca (13-2)

Partit Holanda – Espanya (10-0)Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?