CBS GAVÀ

Espanya guanya els dos primers partits del Torneig de Beisbol de Valencia.

Espanya guanya els dos primers partits del Torneig de Beisbol de Valencia.

L’Acadèmia d’Espanya, amb una gran participació de jugadors de la nostra lliga catalana, ha començat amb molt bon peu l’inici del segón Torneig de Beisbol de València, organitzat pels Dodgers de Los Ángeles. L’equip espanyol ha aconseguit dues victories en els dos primers enfrontaments, 11-0 contra Suècia i 1-4 contra França.

El primer enfrontament ha estat decidit pels llançadors de tots dos equips, però en ambdós extrems. La gran feina dels llançadors espanyols, que tant sols van rebre 1 hit en tot aquest partit, es va juntar amb un mal dia dels llançadors suecs, que van arribar a llançar un total de 13 bases per bola i que van decidir el partit. A l’ofensiva, tant sols 3 hits han estat connectats.

El segon partit ha estat molt emocionant, ja que no s’ha acabat de decidir fins al final de l’enfrontament. Al setè inning, el resultat era de 1-1 entre ambdós equips. No obstant, un doble amb bases plenes de Puigferrer va aconseguir el resultat final, deixant l’Acadèmia espanyola com a líder provisional del Torneig d’Acadèmies.

Avui, Espanya s’enfrontarà a les 18h contra l’Acadèmia d’Alemanya.

Día 1 / Valencia (RFEBS)

Día 2 / Valencia (RFEBS)

didgersTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?