CBS GAVÀ

Espanya s’alça campiona de la “Italian Baseball Week”

Espanya s’alça campiona de la “Italian Baseball Week”

La selecció espanyola ha aconseguit endur-se la “Italian Baseball Week” en un gran partit contra la logorfebsblogsselecció italiana per 2-5, acabant el torneig italià amb dues victòries per tres derrotes. El MVP del torneig ha estat Jesús Golindano.

L’esquadra de Mazzotti va obrir el torneig italià amb una gran victòria contra la República Txeca (2-9), per desprès perdre els altres tres partits del format contra Itàlia (1-0 i 3-6) i contra el txecs (7-9) en l’extrainning. Amb tot això, Espanya va aconseguir avançar a la gran final (per diferència de carreres amb la selecció txeca), que l’enfrontava a Itàlia, i que ha aconseguit guanyar per 2 a 5.

Els jugadors catalans han tingut el seu protagonisme. Dani Matias ha tancat dos dels cinc partits que han jugat (Espanya 3-6 Itàlia i Espanya 7-9 República Txeca). Jorge Balboa, per la seva banda, va ser el primer relleu del Espanya 3-6 Itàlia i el obridor de la gran final (Itàlia 2-5 Espanya).

Recordem que aquest torneig ha servit per a preparar l’europeu que comença el proper divendres, 12 de setembre, a la República Txeca.

BALBOA!

 

 

 

 

 

 

Classificació ‘Italian Baseball Week’

Espanya guanya la ‘Italian Baseball Week’

Jesús Golindano, MVP de la IBW

Pàgina de la RFEBSTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?