CBS GAVÀ

Èxit total a la Gala de la Federació Catalana de Beisbol i Softbol

Èxit total a la Gala de la Federació Catalana de Beisbol i Softbol

Aquest passat divendres 13 de febrer es va dur a terme la Gala anual de la Federació Catalana de Beisbol i Softbol, esdeveniment que es recuperava enguany després de molt de temps sense realitzar-se. Personalitats com el Secretari General de l’Esport: Sr.Ivan Tibau, l’expresident de la UFEC Sr.David Moner i el President de la RFEBS Sr.Julio Pernas van estar presents en una Gala en que es va recordar tota la temporada 2014.

També van ser-hi presents els regidors d’esports de l’Ajuntament de Sant Boi Sra.Mª Antonia Barragan, de l’Ajuntament de Gavà Sr.Miguel Angel Díaz, de l’Ajuntament de Viladecans el Sr.Pere Gutiérrez, el representant de l’Ajuntament de Barcelona Sr.Xavier Amador, l’assessor de l’Ajuntament de l’Hospitalet Sr.Pere Sagún i el Regidor de Cultura de l’Ajuntament de Sant Just Desvern Sr.Sergi Seguí.

La Gala va iniciar-se amb dues distincions molt especials. La primera va ser per al Club de Beisbol i Softbol Gavà, per la vint-i-cinquena edició del seu Torneig Internacional, un dels més antics de tot l’estat espanyol i que replega clubs tant catalans, com espanyols i europeus. La segona distinció va ser per al Sr.David Moner, president d’honor de la UFEC, a qui se li va entregar la insígnia d’or de la Federació Catalana, agraïnt l’esforç personal que va fer per la FCBS.

Un cop entregades les distincions, es va passar al reconeixement a tots aquells clubs que, durant la temporada 2014, varen guanyar títol e competicions catalanes i estatals. Van pujar a l’altell gairebé tots els clubs catalans, fet que remarca el gran nivell dels nostres clubs, tècnics, directius i esportistes. Un cop entregats aquests primers reconeixements, la Federació també va voler reconèixer a tots aquells jugadors i entrenadors que van representar Catalunya a nivell internacional durant la temporada anterior. En aquesta desfilada de jugadors i jugadores, prop de trenta van ser cridats per a recollir el seu reconeixement.

També hi va haver temps per recordar a títol pòstum les persones que ens han deixat en els últims temps i que van formar part de la gran família del beisbol i softbol català. Un moment molt sentit, en que les famílies dels difunts van anar rebent la seva distinció.

Després d’aquest emotiu moment, va arribar l’hora de premiar a les nostres seleccions pels seus èxits tant a nivell estatal com internacional. En aquest punt, es va premiar a les seleccions catalanes “Little League” i “Senior League” de beisbol i la selecció catalana sub-17 de softbol, per quedar campions i campiones del Campionat d’Espanya i haver participat en campionats internacionals.

A continuació es va introduir de forma inèdita una entrega de premis, en que es va premiar als millors. Es van entregar fins a vuit premis individuals pels seus èxits ala temporada 2014: millor Anotadora, Marina Estoquera; millor Àrbitre, Salvador Rodríguez; millor Entrenador de softbol masculí, Luís Martínez; millor Entrenador de softbol femení, Josep Segura; millor Entrenador de beisbol, Javier Sevilla; millor Jugador de softbol masculí, Osvaldo Reyes; millor jugadora de softbol femení, Raquel Moncho; i millor Jugador de beisbol, Oriol Perarnau.

Finalment, el president de la Federació, el Sr.Jordi Vallès, va tancar l’acte amb una petita presentació de la temporada 2015 i els esdeveniments més importants de la mateixa, com el 75è aniversari del Club de Beisbol i Softbol Hèrcules L’Hospitalet, agraïnt la col•laboració de les institucions, clubs i familiars i encoratjant-los a seguir mantenint el nivell actual i veure d’aprop la possibilitat que el Comité Olímpic Internacional introdueixi el Beisbol i Softbol al programa olímpic a Tokio 2020.

Videos de la Gala

fotoblogTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?