CBS GAVÀ

Èxit total del 4t Torneig Masters Slowpitch

Èxit total del 4t Torneig Masters Slowpitch

La quarta edició del torneig de softbol mixt organitzat per la Federació Catalana de Beisbol i Softbol. El campionat va disputar-se a la ciutat de Viladecans el cap de setmana del 20 al 21 de Maig. En la competició van participar un total de 6 equips, un d’ells de fora de Catalunya. Aquests van ser els Drac’s de Manresa, els Hèrcules Fusion, els Miralbueno de Saragossa, els Chuchos de Viladecans, el Barcelona i l’Hèrcules.

Amb un total de 15 partits, repartits entre dissabte i diumenge, tots els equips van enfrontar-se als rivals directes pel títol. Amb un nivell molt alt, els enfrontaments van ser molt igualats i justos en el marcador. Al llarg de tots els partits, van anar-se posicionant els equips que es mostraven més forts per endur-se el trofeu a casa, com l’Hèrcules, el Miralbueno o els Hèrcules Fusion, que seguien invictes 2 partits després de començar.

Ja a la fase final van quedar clars els encreuaments que decidirien les posicions finals. En la lluita per la 5a i la 6a posició, el CB Barcelona van imposar-se als Drac’s de Manresa per 6 a 5. Més amunt, en el partit que decidia la 4a posició i l’últim esglaó del podi, els Hèrcules Fusion van guanyar als Chuchos, que jugaven a casa, per 4 a 3. Finalment, a la final del 4t Torneig Masters Slowpitch, l’Hèrcules es va enfrontar als representants de Saragossa, amb victòria final dels d’Hospitalet per un just 8 a 7.

Tal com es va veure a la fase final del campionat, els equips estaven molt equilibrats i tenien un nivell molt semblant als immediats perseguidors, cosa que va quedar reflectida als resultats finals dels partits. Amb aquesta edició, el Torneig Masters Slowpitch va guanyant més adeptes i més popularitat a Catalunya, terra on va arrelant el softbol slowpitch.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?