CBS GAVÀ

Èxit total d’una històrica Catalunya Baseball Week

Èxit total d’una històrica Catalunya Baseball Week

Quatre dies de competició, amb un total de 21 equips participants, 3 ctaegories, 54 partits, i més de 300 participants. Txecs, holandesos, francesos, italians, alemanys, americans, anglesos, aragonesos i catalans, repartits entre els camps de Barcelona, Viladecans, Sant Boi i Gavà.

En la categoria U12/Little League, van participar 6 equips, on l’Acadèmia d’Alemanya i l’acadèmia d’Amsterdam van ser les més potents del torneig, i així van arribar a la final d’aquest. On l’equip alemany, dirigit per Georg Bull, s’alçava amb el títol. El manager de l’equip comentava que “ha estat un gran torneig, on s’han jugat 5 partits d’alt nivell per cada equip i així ens ha servit per preparar el pròxim Campionat d’Europa Sub-12”. Per part dels catalans, el manager de la Selecció Catalana Little League, Rubén Fente, va disputar el torneig amb un total de 19 jugadors, com a Catalunya Red, on tots ells van ser part important d’aquests partits, i l’entrenador ens comentava “ha estat un gran torneig, hem pogut veure tots els nostre jugadors/es davant dels millors jugadors d’Europa, i sens dubte ha estat de gran profit per aconseguir fer una Selecció Catalana Little League de lo més competitiva”.

Per altra banda, en la categoria U15, amb 9 participants, desprès de la baixa dels Bulls Rescaldina, on cada equip participant van disputar un mínim de 5 partits. Els més destacats van estar, altre cop els Diamonds Baseball Academy d’Amsterdam, juntament amb els Lions Nettuno, que arribaven a la final del diumenge sense cap derrota. En aquesta final, del més conegut beisbol europeu, entre Itàlia i Holanda, l’equip italià, Lions Nettuno es van enduu la final, en un ajustat i disputat partit. En l’apartat dels catalans, trobem que tant la Catalunya Baseball Academy U15, com l’equip de Catalunya Blue, preselecció Junior League, van disputar el partit per 5è i 6è classificat, on els jugadors de l’Acadèmia van vèncer en aquest partit.

Finalment, en la categoria U18, 6 participants, l’equip de l’Acadèmia Diamonds d’Amsterdam, no van conèixer la derrota, i tan sols van cedir un empat davant la Pole de Toulouse de França. Torneig molt igualat i de gran nivell, on varis scouts de diferents organitzacions van ser-hi presents. El combinat català, Catalunya Baseball Academy U18, va finalitzar en 4a plaça, desprès d’aconseguir tres victòries i tres derrotes.

Moltes gràcies a tots els participants i us esperem en la propera edició!

 

Resultats i classificació U12/Little League

Resultats i classificació U15

Resultats i classificació U18

 

Fotos del torneig:

Quarta base 1

Quarta base 2

Joan Soriano

 Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?