CBS GAVÀ

Èxits individuals per als nostres jugadors catalans

Èxits individuals per als nostres jugadors catalans

Sis dels nostres jugadors catalans han estat seleccionats i han format part del combinat europeu al Torneig d’Acadèmies d’enguany. Com ja fa anys que és tradició, la MLB ha apostat per la ciutat de Sant Boi per dur a terme el Spring Training Tournament MLB Academies, torneig que enfronta a les millors escoles d’Europa i a un combinat format per jugadors d’acadèmies que no hi participen, com el cas de la Catalunya Baseball Academy.

Malgrat no participar-hi, la nostra acadèmia hi estava ben representada. 5 dels 6 representants catalans, Àlex Tomé, del CB Barcelona, Àlex Rodríguez, Omar i Frank Hernández i Adrià Foz, del CB Viladecans, formen part de l’acadèmia catalana. Junt amb ells, també hi ha participat Jostin Castillo, jugador que actualment milita a l’Acadèmia de Regensburg Legionäre, però que va ser format a les files del CB Barcelona. Dins d’aquest combinat europeu, els nostres jugadors han gaudit de l’oportunitat de lluir davant dels scouts americans que estaven presents a la ciutat amb motiu del torneig per intentar aconseguir una firma que els catapultés cap al beisbol professional.

Tot i el bon paper dels catalans al torneig, els èxits per les canteres catalanes no acaba aquí. Tan bon punt va acabar l’esdeveniment organitzat per la MLB, Jostin Castillo va posar rumb, juntament amb 12 jugadors europeus més, cap a Sant Petersburg, Florida, per participar en el MLB Showcase Tournament, que tindrà lloc del 8 al 15 d’abril. Castillo ha esdevingut el primer jugador català en participar al torneig, reservat per les millors promeses a escala mundial, que alhora és una oportunitat d’or per deixar-se veure i lluitar per aconseguir un contracte professional. Cal recordar que el palmarès de Jostin Castillo a Catalunya ha estat extens, ja que ha format part de la majoria de les seleccions catalanes de les categories inferiors, incloent-hi la Selecció Catalana Senior League, que es va proclamar campiona de la regió d’Europa-Àfrica l’any passat i que va viatjar als Estats Units per participar en les World Series.

Amb totes aquestes competicions, els nostres jugadors s’estan fent veure al món, mostrant que Catalunya manté un bon nivell de beisbol i deixant entreveure que, d’aquí a uns anys, pot arribar a ser una potència en l’àmbit europeu pel que fa a beisbol.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?