CBS GAVÀ

Fase Final Copa Catalunya (II)

Fase Final Copa Catalunya (II)

logo_bossa_fcbsAquest cap de setmana, l’última jornada de la Copa Catalunya 2014 per a totes les categories, es juguen les restants fases finals: infantil, sub16, senior de beisbol, i el softbol masculí. Tant a infantil com a sub16 es juga tota la fase final (tants semifinals com finals) mentre que per al senior i al softbol masculí es juguen tant sols les finals. En la categoria aleví, falten per jugar-se dos partits que acabaran de decidir la classificació final del campionat.

Infantil Beisbol:

És l’única categoria en que cap posició està encara decidida, ja que els Play-Offs els juguen tots els equips. No obstant, els quatre primers equips juguen per la primera posició, mentre que els altres tres juguen per la cinquena.Així doncs, al camp de Can Torelló el Gavà s’enfrontarà als Drac’s per la setena posició, i el guanyador d’aquests jugarà contra el Projecte per la cinquena i la sisena posicions.

D’altra banda, a Sant Boi es jugarà per les quatre primeres places. El Barcelona se les veurà amb el Sant Boi Anacletos, mentre que el Viladecans jugarà contra el Sant Boi Pitus. Els guanyadors d’aquests partits jugaran entre ells a la gran final, mentre que els perdedors s’enfrontaran per la tercera posició de la Copa.

Sub16:

Havent quedat el Barcelona Blau en cinquena posició, els quatre primers s’enfrontaran entre ells per tal de decidir el campió. Barcelona Vermell (primer) contra Sant Boi (quart) i Santboians (segon) contra Viladecans (tercer) seran els enfrontaments que es disputaran dissabte, mentre que diumenge es jugaran els partits per a trecer i quart lloc, i la gran final. Els camps dependran dels equips que guanyin.

Senior Beisbol:

Aquest cap de setmana es juga la gran final entre Barcelona Blau i Sant Boi, els guanyadors de les semifinals que es van jugar la setmana passada. Jugaran divendres a les 19:30 al camp de Montjuic.

Softbol Masculí:

Diumenge a les 10h a Hospitalet comença la gran final d’aquesta categoria. Els equips finalistes, Cerveceros y Cañoneros, s’enfrontaran en el format “el millor de 3” en la gran final d’una competició que ha congregat 15 equips d’arreu de Catalunya.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?