CBS GAVÀ

Finalitza amb èxit el 3r Mini Camp de l’Academia

Finalitza amb èxit el 3r Mini Camp de l’Academia

IMG_9516Quatre intenses sessions de l’Academia Catalana, amb la presència d’Andy Berglund, responsable de MLB Europa-Africa, qui va poder veure en viu el treball que s’està realitzant amb el grup català i el futur dels nostres esportistes.

Sens dubte una activitat d’alt nivell en el que els jugadors van fer un treball molt seriós amb la rigurositat que es mereix poder ser part del grup de l’Academia.

Aquest va ser el 3r Mini Camp i es va comptar amb els tècnics de la RFEBS, Mauro Mazzotti (Manager Selecció Espanyola – GM Rimini Itàlia), Néstor Pérez (Infield Coach – Atlanta Braves) i Renny Duarte (Pitching Coach Selecció Espanyola – Milano Senago Itàlia).

Els tècnics de la FCBS van ser: José Luis Riera (Manager Academia), Marc Carrillo (Coordinador Academia), Alberto Magallón (Pitching Coach Academia) i Daniel Martínez (Outfield Coach i Preparador Físic).

Els entrenaments es van realitzar al Camp Municipal de Beisbol Carlos Pérez de Rozas i al Camp de Sant Boi.

La propera activitat (4t Mini Camp) està programada per la primera setmana del mes de desembre, en la que es treballarà a més dels aspectes tècnics, la condició física amb proves específiques de la MLB.

Aquesta ha estat la primera vegada que una Federació Territorial aposta per un projecte ambiciós a nivell d’Acadèmies, tenint en compte la que fa anys que està en marxa a Tenerife i que està sota les ordres dels Atlanta Braves. Pel que fa a l’Academia Catalana, en el seu primer any, ha pogut diferenciar dos grups, l’Academia amb jugadors d’entre 16 i 19 anys i la Pre-Academia amb jugadors de 14 i 15 anys.

L’Academia va començar la seva activitat ara fa un any amb el Tryout per seleccionar jugadors, desprès al mes de gener va fer la seva primera activitat amb el 1r Mini Camp, poc desprès es va fer el 2n Mini Camp i a continuació es va viatjar a participar al torneig organitzat a Valencia per l’organització de Los Ángeles Dodgers, en que l’equip va vèncer a les Academies de Regensburg (Alemanya), Tirrenia (Alemanya) i Toulouse (França). Veure resultats i Classificació

La Pre-Academia, va participar al 1r Mini Camp i desprès va entrar a formar part del programa de Seleccions, en que la Selecció Catalana va vèncer el 1r Torneig Little League Espanya (Veure Resultats i Classificació) i a continuació va poder viatjar al classificatori europeu de Novara, a més alguns dels jugadors van poder formar part de la Selecció Espanyola que va finalitzar bronze al Mondial Hit organitzat a Nettuno (Itàlia). Veure Resultats i Classificació

Pel proper any, es mantindrà les activitats d’aquesta temporada i s’espera que tant la RFEBS com la MLB donin aquest impuls a l’Academia, que fins ara aha donat els seus fruits.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?