CBS GAVÀ

Finalitza el 1er International Baseball Camp a l’Algher

Finalitza el 1er International Baseball Camp a l’Algher

La Selecció Catalana Little League retorna de l’Alguer (Itàlia), on ha participant en el 1r International Baseball Camp Alghero, i en el que han sigut uns dies de diversió on tots els jugadors han pogut gaudir d’entrenaments i partits de beisbol diàriament.

53.15_Retorn_del_AlguerEn la sessió de matí els jugadors catalans han tingut l’oportunitat d’entrenar amb tècnics especialitzats en les seves posicions, on destaca la gran feina que han fet Luis Turnes amb els receptors i Marco Costantini amb els llançadors i a nivell general de Fabrizio Ludovizi.

A les sessions de tarda eren jornades de partits, on les dues primeres jornades l’equip català es va enfrontar a combinats de jugadors italians participants del campus, i les dues ultimes jornades de partits es van barrejar els jugadors catalans amb els altres participants.

En els moments d’esbarjo l’expedició va poder gaudir de passejades a la ciutat, activitats de descans destacant les passejades fins a les meravelloses platges.

Cal destacar també la gran atenció que va tenir tota l’expedició catalana per part del club local, Tigris d’ Algher, el Comune de l’Alguer i també de tots els entrenadors i participants en aquest campus.

El dilluns l’Ajuntament, va rebre a la selecció catalana per donar la benvinguda i de la mà dels responsables del club Salvatore Cherchi i Nunzio i la bona predisposició del responsable territorial del Consell Català de l’Esport Joan Elias Adell la recepció va ser suposar un apropament d’entitats que vehiculant la llengua va ser determinant per a la participació de l’equip català al Campus.

S’espera que el proper any els jugadors de l’Alguer puguin visitar terres catalanes, i que els nostres jugadors puguin tornar a participar en aquesta gran experiència que han viscut.

El manager de l’equip, Roman explica que l’experiència ha sigut molt positiva per l’equip, el qual ha pogut gaudir de 5 dies complets de beisbol, aprenent d’entrenadors de molta qualitat, i competint contra diferents equips de la Sardenya. Aquesta experiència ha permès a tots els integrants de l’equip poder dur a terme una bona pretemporada que els ajudarà a ells i els seus respectius equips a afrontar la ja començada Copa Catalunya. Han sigut uns dies on el beisbol ha sigut el protagonista, junt amb el bon ambient, les ganes de millorar i sobretot fent equip.

Properament amb la col·laboració de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, s’emetrà un reportatge de l’estada al campus de la Selecció Catalana, al programa Zona Ufec d’Esports 3.

 

Enllaços:

Noticia web de la Federació Italiana: http://www.fibs.it/it-it/Mobile/Articolo/329832.aspx

Noticia web Baseballmania.es: http://www.baseballmania.eu/notizie/news/fabrizio-ludovisioggi-i-camp-della-world-baseball-opportunity-sono-una-realta-costantinibellissima-esperienza/Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?