CBS GAVÀ

Finalitza el 2on TORNEIG "MASTERS SLOW PITCH"

Finalitza el 2on TORNEIG "MASTERS SLOW PITCH"

Segon any consecutiu que la Federació Catalana de Beisbol i Softbol organitza el Torneig Master Slow Pitch, amb un format de dues jornades per concentració, i on la finalitat és promoure l’hàbit esportiu entre els majors de 18 anys i que han deixat de practicar el beisbol o softbol, o bé que volen provar per primera vegada batre, llançar o atrapar la pilota.
La primera jornada es va realitzar el 4 d’octubre al camp de Can Torelló (Gavà) i la segona aquest passat diumenge 8 de novembre al Camp Municipal de Beisbol Carlos Pérez de Rozas (Barcelona).
La participació ha vingut en la majoria dels casos de la mà dels clubs on finalment han participat 7 equips (Los Chuchos de Viladecans/ Veteranos de Gavà/ CBS Hèrcules L’H/ Pato S.O.S de Sant Boi/Team Scorer/ CBS Gavà/ CB Barcelona Slow-Pitch). Aquests equips formats per veterans, familiars i amics del beisbol i softbol català, han jugat un total de 21 partits de una hora i quart, repartits entre ambdues jornades i on el clar vencedor e invicte han sigut els Veteranos de Gavà.
El torneig ha estat un èxit de participació i on no solament han gaudit els participants de dos dies d’esport i diversió, si no que també alguns dels més petits han vist com els seus pares, mares, avis, àvies, germans i germanes, han jugat a un esport que ells coneixen molt bé.

La classificació final va ser la següent:
1. Veterans de Gavà                                                        2. Hèrcules Tracatra

veteranos gavàhercules lh

3. Los Chuchos de Viladecans                                      4. Pato S.O.S. de Sant Boi

chuchos viladecanssantboi

5. Team Scorer                                                                      6. CBS Gavà

team scorercbsgava

7. CB Barcelona Slow-Pitch

IMG_0452

 

 

 

 

Des de la F.C.B.S. volem agrair la participació de tots 7 equips, esperant que l’ any vinent puguem fer un tercer torneig però en format competició que duri tot l’any.

Agrair també la col.laboració de l’Iván Alba i Hyneko Vàzquez que conjuntament amb el nostre Director Tècnic l’Eric Segura, van fer d’àrbitres en tot el torneig. Gràcies.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?