CBS GAVÀ

Finalitza el 4t Torneig “Bateja per la Marató de TV3”

Finalitza el 4t Torneig “Bateja per la Marató de TV3”

diploma_bateja_per_la_maratotv3El CB Viladecans va organitzar el passat cap de setmana, el 4t Torneig “Bateja per la Marató”, un torneig benèfic per col·laborar amb la Marató de TV3.

En aquesta 4a edició, els participants han estat els equips Sub-10 del CBS Gavà, el CBS Sant Boi, el BC Manresa “Drac’s” i el CB Viladecans, per altra banda també es va jugar en la categoria Sub-12 amb el CB Barcelona, el CBS Sant Boi, el BC Manresa “Drac’s” i el CB Viladecans com a participants.

El diumenge al matí va tenir lloc un partit de softbol cadet entre el CB Viladecans i el CBS Sant Boi, ja que les noies també d’ambdós clubs també volien ser solidaries en aquest torneig.

Per últim en aquest cap de setmana també a les instal·lacions municipals del CB Viladecans, es va disputar un torneig d’ Slowpitch amb un total de 7 equips participants, on pares, mares, familiars, directius/ves, entrenadors/es, delegats/des, anotadors/es, arbitres i jugadors/es o exjugadors/es van participar en aquest.

Per l’entrega final de diplomes a tots els participants d’aquest Torneig “Bateja per la Marató” van assistir a les instal·lacions el Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Viladecans, el Sr. Richard Calle, el cap del departament d’ªEsports de l’Ajuntament de Viladecans, el Sr. Xavier Vallverdú i el president del CB Viladecans, el Sr. Julio Cano.

Moltes felicitats a tots els participants!

15589505_562709687252511_7537781458502462990_nTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?