CBS GAVÀ

Finalitza el CT. Catalunya categoria Sènior Softbol masculí

Finalitza el CT. Catalunya categoria Sènior Softbol masculí

Segon any consecutiu en el que a la Federació Catalana de Beisbol i Softbol (FCBS) en el Campionat de Catalunya hi competeix la modalitat de Softbol Masculí, únicament en la categoria de Sènior. Actualment i participen un total de 16 equips de tota Catalunya que estan conformats amb 15 equips que pertanyen al Club de Softbol Latinos de Barcelona, presidits pel Sr. Manuel Enrique Espinal Fermín i la seva Junta Directiva i el CBS Hèrcules L’Hospitalet. Els equips s’estenen per la ciutat de Barcelona, Girona, Igualada,Gavà , Vilanova, Blanes i L’Hospitalet de Llobregat.50.15_Resultats_Ct.Catalunya_Softbol_Masculi

En aquest dos anys el líder d’aquest campionat han estat els Cerveceros de Barcelona, que en aquest 2015 han guanyat el títol del Campionat imposant-se als Marineros en els dos primers partits i únics del Play off amb un resultat de 1-10 i 16-6. I que en l’anterior temporada van ser els campions de la Copa Catalunya 2014. Cal esmentar també que els guanyadors del Campionat de Catalunya de l’any passat van ser el CBS Hèrcules L’Hospitalet.

Cal destacar que aquest any han participat més de 250 jugadors federats en el total dels 16 equips, però cal destacar entre tots ells al jugador Victor J.Tavarez (Llic.6447) dels Soberbios de Blanes, que ha sigut el líder de bateig amb un averatge de 724, on ha aconseguit 42 imparables de 58 torns vàlids. Dins del bateig cal nombrar altres jugadors, que han destacat en altres aspectes, com ara Fabio Pérez (Llic.6114), líder de hits del campionat, amb un total de 53, també jugador dels Soberbios; Hector Quezada (Lliv.6240) líder de dobles, amb 18, jugador dels Huracanes de Barcelona; el jugador del actual campió, els Cerveceros, Felix G. Palmada (Llic.6345)ha sigut el líder de triples amb 7; i finalment, líder de Homeruns amb un total de 30, molt per sobre de la resta de jugadors, ha estat en Fabio Pérez, també líder de hits del campionat.

En altres estadístiques a la ofensiva, els líders han sigut Victor J.Lovera (Llic.6269) dels Cerveceros, que ha sigut el màxim anotador de carreres i el màxim impulsador de carreres, amb 57 anotades i 71 impulsades; i el destacat en el corregut de bases, líder de bases robades ha estat Rudisney Sique (Llic.6414) del Girona.

A l’apartat dels llançadors, el líder de partit guanyats ha estat Miguel P. Garcia (Llic.6192) dels Soberbios, amb 13 partits guanyats. Per altra banda, el llançador que ha aconseguit més strikeouts ha sigut Juan A. Lantigua (Llic.6948)del equip de l’Igualada.

Amb tot això, s’ha tancat els segon campionat de Catalunya de softbol masculí, amb més de 230 partits jugats. En aquest mes de setembre començarà la Copa Catalunya entre els mateixos participants.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?