CBS GAVÀ

Finalitza el Curs de Monitors 2013 (Barcelona)

Finalitza el Curs de Monitors 2013 (Barcelona)

curs_2013_barcelonaAhir diumenge va finalitzar el Curs de Monitors de Beisbol i Softbol que organitza la FCBS i que va comptar amb 25 assistents. L’activitat es va dur a terme al Camp Municipal “Carlos Perez de Rozas” i va comptar amb la presència dels professors: Àlex Giménez (Receptors), Candelario Díaz (Infield), Miriam Alcázar (Softbol), José Romero (Prevenció de lesions i preparació física) i Jordi Vallès qui es va encarregar de la conducció del curs i de les materies generals.

La bona assistència a aquest curs i la gran varietat d’edats i rols de cadascun d’ells/elles han fet que es valori molt positivament la nova fornada de nous tècnics, cal destacar que en aquest curs per primera vegada hi ha hagut més assitents de softbol que de beisbol amb un total de 16 i 9 respectivament.

La propera activitat de formació donarà inici el proper dia 16 de febrer a Manresa on s’espera un grup de persones vinculades al BC Manresa i al Vic Bat.

Agraïr des d’aquest escrit l’interès i les ganes de tot el grup i esperem poder gaudir properament d’ells/elles als camps catalans i espanyols.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?