CBS GAVÀ

Finalitza el Torneig Internacional Pedro Garcia i 4 Estrelles amb una 1a i 3a plaça pels All Stars de Catalunya

Finalitza el Torneig Internacional Pedro Garcia i 4 Estrelles amb una 1a i 3a plaça pels All Stars de Catalunya

El passat diumenge 30 d’Octubre van finalitzar els dos prestigiosos torneigs organitzats pel CBS Sant Boi, el Torneig Internacional Pedro Garcia per la categoria Sub-15 i el 4 Estrelles en categoria Sub-12.

img_8085En el Torneig 4 Estrelles van participar 6 equips, el CBS Sant Boi, All Star Catalunya, Sel. Navarra, Pole Montpellier, Czech Academy i Tempo Titans Praga. Destacar la 3a plaça del combinat català, dirigit per Santiago Cuesta i Alberto Magallón, amb la participació de joves jugadors del CB Viladecans, CB Barcelona i CBS Gavà, que formen part de la preselecció de la Pre-Acadèmia 2017.

El guanyador d’aquest torneig va ser el CBS Sant Boi, que es va imposar a la final a la Czech Academy amb un resultat de 12 a 1, on a les dues últimes entrades l’equip santboià va aconseguir 5 carreres a cada entrada respectivament.

14915410_705314702964126_1394887556344822329_nPer altra banda al Torneig Pedro Garcia es va contar amb 5 participants, el CBS Sant Boi, All Star Catalunya, Montpellier Barracudas, Sel. Navarra i Czech Academy. L’All Star de Catalunya, format per jugadors del CB Viladecans, CB Barcelona, CBS Hèrcules L’H i Projecte S. Gavanenc, tots ells dirigits per Marc Juaneda i Edgar Hernández, van ser els vencedors del torneig, sense conèixer la derrota en cap partit. Al la final es van enfrontar envers a la potent Acadèmia de Rep. Txeca, però els catalanes van vèncer amb un marcador final d’11 carreres a 0. Dins del combinat català cal destacar Omar Hernández com Millor Jugador (MVP) del Torneig i Jordi Sánchez com a Millor Batejador.

Felicitar un altre any al CBS Sant Boi per la gran organització d’una nova edició d’ambdós torneigs!

img_8086Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?