CBS GAVÀ

Finalitza el Torneig Pedro García: All Star català perd la final amb el Sant Boi

Finalitza el Torneig Pedro García: All Star català perd la final amb el Sant Boi

Aquest cap de setmana el CBS Sant Boi va organitzar el ja habitual Torneig Pedro García en memoria al qui fou president a principis de segle.

All Star (Foto Jordi Cortadella)

All Star (Foto Jordi Cortadella)

Aquesta era la novena edició i els equips el Chaveliers de França, la Selecció Navarra, el Sant Boi i un All Star Català.

Bons partits, bon ambient i bona organització. El Sant Boi cadet amb un equip ben format va proclamar-se campió, desprès de vèncer a la final a l’All Star per 10 a 4, tot i ser un partit que no es va decidir fins l’última entrada. La novena de les estrelles catalanes va dominar el partit fins la 4ª entrada, on una sèrie d’errors defensius van deixar el partit empatat a 4 carreres, des de llavors els locals van deixar de manifest la superioritat defensiva i amb Izquierdo i Rodríguez des de la goma de llançar van mantenir la ofensiva “Star”. La tercera posició va ser per la Selecció Navarra que no va oferir la seva millor versió tot i tenir bons jugadors formats a la cantera dels clubs navarresos. Per últim el Chaveliers que va

arribar amb moltes baixes va marxar sense conèixer la victòria.

A nivell individual, de l’All Star català, en el primer partit guanyat contra els francesos l’MVP Game va ser per Roger Alzamora amb un Home Run fora dels límits. En el partit guanyat a Navarra l’MVP Game va ser per Paul Feliu amb 2 hits i impulsant 2 carreres i essent el llançador guanyador del partit. Per últim el Champion Bat del torneig va ser pel catcher de l’equip Eloi Puigferrer amb més de 700 en el promitg de bateig.

Premis individuals:

  • Champion Pitcher: Eric Izquierdo (Sant Boi)
  • Champion Bat: Eloi Puigferrer (All Star)
  • Més carreres anotades: Alex Dominguez (Sant Boi)
  • Més strikeouts: Eric Izquierdo (Sant Boi)
  • Concurs Home Runs: Alex Domínguez (Sant Boi) – 5 homeruns
  • Concurs Fast Pitch: Eric Izquierdo (Sant Boi) – 77 mph

Felicitar des d’aquest escrit al CBS Sant Boi i a tots els integrants de l’equip All Star, sobretot destacar al Delegat Guillem Alzamorai a

tots els jugadors: Pol García, Eloi Puigferrer, Adria Doz, Adria Escolano, Angel Aguado, Sheng Bo, Roger Porcar, Enric Navarro, Paul Feliu, Erick Rivas, Manel Baena, Valentí Orozco, Roger Alzamora, Alex Ejarque, Pau Miquel i Ivan Ortega.

Fotografies Miguel Mora

Fotografies Jordi CortadellaTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?